Máte rádi krásné vozy, moderní styl a neotřelý design? Máme pro Vás nabídku alu kol, které nelze odolat.

15000 elektronů

15000 kusů elektronů, které máme skladem, čeká jen na to, který z nich Vám padne do oka. Obrovský výběr modelů litých kol ve všech velikostech od 13“ po 22“ pro všechny vozy za ceny od 1.190,- korun za kus Vám nedá spát. Budete si říkat: „Už aby byl zítřek, kdy zazvoní telefon a řidič DPD mi oznámí, že mé nové disky, které jsem si včera objednal, mi za pět minut předá“. Připravte se, že Váš sen se stane skutečností!

Aluapneu.cz

Po otevření první krabice zjistíte, že alu kolo vypadá ve skutečnosti o milion procent lépe než na autentické fotografii z webu Aluapneu.cz. Nebudete chtít čekat už ani minutu a při cestě do pneuservisu sjedete zimáky na plátno, jen abyste měli nové hliníkáče na Vašem fáru. Preciznost zpracování, vynikající laky a jedinečný vzhled nových alu kol Vám zatají dech. Stejně tak jako výborná kvalita použitých materiálů spolu s nejmodernějšími výrobními metodami, které zaručují vysokou odolnost proti nárazu.

Příslušenství  zcela zdarma

Jistě Vás také potěší příplatkové příslušenství od firmy Aluapneu.cz k alu kolům zcela zdarma! Pokud nejste exhibicionističtí, dejte si raději na vůz černé fólie, protože se za Vámi lidé budou otáčet, kdekoliv projedete. Přesvědčte se o pravdivosti těchto řádků a objednejte si alu kola dříve, než Vás někdo předběhne.

Milerádi Vám s čímkoliv poradíme a budeme se těšit na Vaši objednávku na Aluapneu.cz!