Systémem start-cíl zvítězila posádka továrního týmu ŠKODA Motorsport Jan Kopecký/Pavel Dresler v druhém podniku Mezinárodního Mistrovství České republiky v rally.

Tři starty-tři vítězství

Letošní bilance posádky Kopecký/Dresler: tři starty-tři vítězství. Stejně jako na úvodním podniku českého mistrovství – lednové Jänner rally a soutěže IRC na Kanárských ostrovech v minulém týdnu, nenašla posádka týmu ŠKODA Motorsport přemožitele.I druhou soutěž českého rallyového mistrovství ovládla tovární posádka ŠKODA Motorsport.

Škoda Fabia Super 2000

Kopecký s Dreslerem potvrdili skvělou letošní formu a rovněž očekávání hlavních favoritů českého šampionátu. Od začátku soutěže udávali tempo a zbytku pole se krok za krokem vzdalovali. Tři letošní starty (Jänner, Kanárské ostrovy, Valaška) přetavila posádka týmu ŠKODA Motorsport ve tři vítězství. Druhý dojel na Valašce úřadující český šampion Roman Kresta s privátní Fabiíí Super 2000.

Jan Kopecký

„Na všech letošních soutěžích jsme zvítězili a tak můžeme být maximálně spokojení. Máme rovněž radost, že jsme se mohli v tom nejlepším světle ukázat českým fanouškům. Velký dík patří celému týmu za špičkový výkon v našem nabitém soutěžním programu.“

Český rallyový šampionát pokračuje třetí soutěží 20.-21. dubna na Rally Šumava.

Fotogalerie  Valašská rally – MMČR