ŠKODA vysílá 45 vozů Superb Combi jako oficiální flotilu letošního MS IIHF. Hokejové mistrovství světa ‚Mezinárodní federace ledního hokeje‘ se koná ve Finsku a ve Švédsku od 4. do 20. května 2012.

ŠKODA – největší hokejka na světě

20 aut z flotily ŠKODA bylo v rámci oficiálního ceremoniálu předáno švédskému organizačnímu výboru na známém stockholmském lyžařském svahu ‘Hammarbybacken’, a to ve formaci, která utvořila obrovskou hokejku.

GUINNESS WORLD RECORDS

Při hokejovém mistrovství světa 2012 je ŠKODA oficiálním hlavním sponzorem již po dvacáté. To nemá v historii sponzorství sportovních mistrovství světa obdoby a bylo to dokonce uznáno GUINNESS WORLD RECORDS jako ‚nejdelší hlavní sponzorství v dějinách sportovních mistrovství světa’.

Mistrovství světa v ledním hokeji IIHF 2012

Aby toto své dlouhodobé angažmá a vášeň pro lední hokej viditelně zdůraznila, uspořádala nyní ŠKODA 20 automobilů Superb Combi na známém stockholmském lyžařském svahu ‘Hammarbybacken’ do tvaru ‚největší hokejky na světě’. Toto velkolepé seřazení automobilů ŠKODA se odehrálo při příležitosti oficiálního předávacího ceremoniálu, při kterém těchto 20 vozů oficiální flotily MS převzal stockholmský organizační výbor. Akce byla zdaleka viditelná a dva dny před zahájením Mistrovství světa v ledním hokeji IIHF 2012 tak vyhnala hokejovou horečku ve Švédsku ještě o několik stupňů výš.

45 vozů ŠKODA Superb Combi

V oficiální flotile je pro dopravu činovníků, hostů a materiálu nasazeno 45 vozů ŠKODA Superb Combi. Všechny vozy mají oficiální design MS. 25 aut ve výbavě ‚Ambition Business‘ je nasazeno v Helsinkách, dalších 20 ve výbavě ‚Elegance‘ bude jezdit ve Stockholmu a část z nich bude na finálovou skupinu přesunuta lodí do Helsinek.