ŠKODA jako hlavní oficiální sponzor MS v ledním hokeji IIHF dala impuls: aplikace pro iPhone, vyvinutá již pro MS IIHF 2011, se setkala s velkým ohlasem a na celém světě si ji stáhlo přes 130.000 uživatelů.

MS ledním hokeji pro smartphony

Pro MS IIHF 2012 ve Finsku a ve Švédsku představují ŠKODA a Mezinárodní hokejová federace společně zdokonalené aplikace ‚2012 IIHF WM App powered by ŠKODA‘ – pro iPhone, iPad, Android, Windows Phone a BlackBerry.

2012 IIHF WM App powered by ŠKODA

Prostřednictvím nové aplikace ‚2012 IIHF WM App powered by ŠKODA‘ tak majitelé chytrých telefonů mají již teď okamžitě a bezplatně k dispozici všechny důležité informace k mistrovství světa IIHF 2012. Lze tak přímo získat živě průběžné výsledky, na přání dokonce i prostřednictvím tzv. push notifikací, tabulky, profily týmů a hráčů, informace o hracích místech, novinky z MS, videa hlavních událostí, hry, informace společnosti ŠKODA a mnoho dalšího. Nová aplikace funguje se všemi běžnýmy typy chytrých telefonů s operačními systémy iPhone, iPad, Android, Windows Phone a BlackBerry.

Simply Clever

„ŠKODA má obrovské schopnosti v digitální oblasti, které nalézají inteligentní uplatnění v našich automobilech. V souladu s naším sloganem ‚Simply Clever‘ chceme tyto schopnosti užitečným a zároveň zábavným způsobem využít i při Mistrovství světa IIHF. Proto jsme se rozhodli vyvinout společně s IIHF aplikace pro chytré telefony pod názvem ‚2012 IIHF WM App powered by ŠKODA‘,“ vysvětluje Jürgen Stackmann, člen představenstva společnosti ŠKODA pro oblast prodeje a marketingu a dodává: „Aplikace jsou určeny pro hokejové fanoušky na celém světě, ale přednosti naší chytré a bezplatné nabídky přinášejí užitek i těm, kteří se na MS podílí profesionálně, tedy médiím, činovníkům, organizátorům, týmům a sponzorům“.
 
Stažení aplikace ‚2012 IIHF WM App powered by ŠKODA‘ je možné na internetové stránce www.skoda-auto.com nebo jednoduchým naskenováním dole uvedeného QR kódu.