Vlajková loď značky ŠKODA je nyní na českém trhu nabízena v podobě mimořádně výhodného akčního modelu Drive od 544 900 Kč. ŠKODA Superb druhé generace si v České republice našla již více než 15 000 zákazníků.

ŠKODA Superb Drive

Výbava vozů Superb Drive je rozšířena o skla SunSet s vyšším stupněm tónování, metalický lak a paket Plus, cena je současně o 30 000 Kč nižší než u běžných modelů. Zákazník díky rozšířené výbavě získá navíc cenovou výhodu v hodnotě 36 000 Kč. ŠKODA Superb Drive s koly z lehké slitiny či automatickou klimatizací tak v České republice startuje na férových 544 900 Kč.
 
ŠKODA Superb druhé generace našla od roku 2008 na domácím trhu již 15 000 zákazníků. ŠKODA tento úspěch připomíná uvedením akčního modelu Drive, sestaveného exkluzivně na míru požadavkům českých zákazníků.

Superb je stálice

„ŠKODA Superb je velké auto s pořádnou porcí výbavy za férovou cenou. V akční nabídce Drive to platí dvojnásob,“ říká Petr Pečenka, vedoucí regionu Česká republika automobilky ŠKODA. „Z hlediska zákaznické obliby, měřeného podílem na trhu, patří Superb mezi stálice nejen ve svém segmentu, ale i napříč třídami. Více než 15 000 registrací na českém trhu hovoří samo za sebe. Věříme, že s akčními modely Drive náš Superb vyjede zdárně vstříc dalším 15 000 zákazníků.“

Motor 1,4 TSI/92 kW 

Akční nabídka Superb Drive se vztahuje na všechny motorizace dostupné ve výbavových stupních Active, Ambition, Elegance a Exclusive. Zákazníkům modely Drive přinášejí nejen cenový bonus 30 000 Kč, ale také výbavu navíc v podobě skel SunSet s vyšším stupněm zatmavení, metalického laku a paketu Plus v celkové hodnotě 36 000 Kč. Celkové zvýhodnění tak dosahuje až 66 000 Kč. V akční nabídce Drive startuje Superb na částce 544 900 Kč jako Active s motorem 1,4 TSI/92 kW.

Na výběr16″, 17″ a 18″ kola

Obsah paketu Plus se odvíjí v závislosti na výbavovém stupni. Pro Active nabízí 16″ kola Moon z lehké slitin, klimatizaci Climatronic s automatickou regulací, malý kožený paket, tempomat a palubní počítač s displejem Maxi DOT. Ambition obohacuje o 17″ kola Laurel, parkovací senzory vpředu a vzadu, čtyřramenný multifunkční volant, elektricky seřiditelné sedadlo řidiče a rádio Bolero. Pro výbavu Elegance se paket Plus skládá z 18″ kol Luxon, bluetooth handsfree GSM III Premium, bezklíčového odemykání a startování KESSY, parkovacího asistentu, Sound Systemu a čtyřramenného multifunkčního volantu s ovládáním rádia a telefonu.
 
Nabídka Drive se nevztahuje na provedení GreenLine a Laurin & Klement. Příplatek za Combi se nemění. Objednávky na modely Superb Drive začne přijímat všech 260 autorizovaných obchodníků ŠKODA v průběhu měsíce května 2012.