V sobotu 12.května 2012 se v autocampu Rozkoš u České Skalice konal již 19.TUNING Rozkoš.

Autocamp  Rozkoš

V půli května, po tropických dnech přišlo ochlazení, déšť  a v  autocampu  Rozkoš u  České Skalice se konal již 19.TUNING Rozkoš.  Počet návštěvníků odpovídal množství vody, které v nočních a ranních hodinách spadlo.

Show & Shine …

Pořadatelé vypsali v Show & Shine na desítku kategorií. Mezi nejpočetnější patřila značka Škoda, která byla rozdělena do Modern Scene, Oldies Scene a Golden.  Druhou nejpočetnější a u nás nejoblíbenější zahraniční značkou byla Volkswagen. Zde nás zaujal jedničkový VW Golf  Cabrio Tomáše Nevěčného.

Soutěže Best of …

Pořadatelé ještě připravili několik dalších soutěží. Mezi ně patřily např. audio design, interier, body color, engine design nebo chassis & wheels. Díky tomu někteří soutěžící odjížděli se dvěma i více pohárky. Také se již tradicí stalo měření výfuku, rozdělené na motory  vepředu a vzadu.

SKODAHOME klub na Rozkoši

V kempu se objevilo i několik zástupců klubu SKODAHOME.cz. Ač jak jsme již v úvodu psali, sobotní příjezd doprovázely kapky deště. Ale jak se říká, konec dobrý, vše dobré. Jak říkali pořadatelé, mezi nezařaditelnými vozy (Another scene) dosáhl Radek (Eleso) se svým vozem Škoda 120 LS druhého místa. Ve Škoda Modern vyhrál Olin před Martinem Mlejnkem (Černý cvrček), kteří porazili jak bývalou Axonku, tak i smutného Fílu (Filip Taubner).

Nyní si prohlédněte fotky s deštěm zkropené Rozkoše. Věříme, že kdyby byla příjemnější předpověď, přijelo by mnohem více aut. 

Fotogalerie 19.TUNING Rozkoš