ŠKODA Superb Combi se teď uplatní i mimo zpevněné silnice. Vlajkovou loď automobilky ŠKODA lze nyní nově objednávat se speciálním designovým paketem „Outdoor“.

Designový paket „Outdoor“

Provedením „Outdoor“ rozšiřuje ŠKODA AUTO modelovou řadu Superb o další atraktivní variantu s karoserií kombi. Paket „Outdoor“ zahrnuje nové masivní plastové díly jako zadní nárazník, lemy blatníků a prahů. Přední nárazník má ve srovnání s běžným vozem Superb Combi robustnější vzhled, zvětšený nasávací otvor a kruhové mlhovky.

Offroadový styl

Paket „Outdoor“ je dostupný pro všechny modely ŠKODA Superb Combi s pohonem předních, nebo všech kol – s výjimkou verze GreenLine. Vlajková loď automobilky se s ním stává dokonalým univerzálním vozem do města i do přírody, který osloví zejména náročné zákazníky s aktivním životním stylem.

Pohon 4×4

Model Superb Combi s paketem „Outdoor“ je logickým pokračováním nabídky modelů značky ŠKODA pro volný čas, které zákazníci znají pod názvem Scout. Paket „Outdoor“ ve spojení s pohonem 4×4 a paketem pro špatné cesty nyní umožňuje z modelu Superb Combi sestavit vůz, který se svým vzhledem a jízdními vlastnostmi zařazuje po bok modelu Octavia Scout.

Nový prodejní rekord

Vozy ŠKODA Superb a Superb Combi stanovují již několik let měřítka ve své třídě. Model se vyznačuje velkorysou nabídkou prostoru, precizním zpracováním a vynikajícím poměrem ceny a nabízené hodnoty. To dokládá i rostoucí počet zákazníků, kteří se pro Superb rozhodují. V roce 2011 jich bylo více než 100 000 na celém světě, což je nový prodejní rekord této modelové řady.