V době minulé nebylo zvláštností vidět na hlavě řidiče bekovku. Poslední dobou tento trend u mladých nahradily čepice s kšiltem, tak zvané baseballky.

Bekovka

Jejího předchůdce můžeme hledat v baretu, který v sobě nese znak volnosti, francouzského šarmu, je znamením intelektuálů, umělců a volnomyšlenkářů. U nás se bekovka hodí k manšestrovým kalhotám nebo tmavým riflím, ke svetru či ke sportovnímu saku. Někdy dokáže omladit, jindy dodá svému nositeli či nositelce potřebnou originalitu.

S logem SKODAHOME.cz

S nápadem přinést do butiku SKODAHOME.cz bekovky byl zájem v okolí Olina, který tyto bekovky již nějaký čas nosí.  Připravili jsme řadu v krémové barvě a se třemi barvami výšivky. Základní je černá, ke které ještě přibyly dvě exkluzivní barvy červená a lahvově zelená.

Velikosti bekovek

Naše bekovky máme zatím ve třech velikostech (56, 58, 60), které jsou nejčastějšími velikostmi. Bekovka není doménou jen mužů, ale v poslední době se objevuje i na hlavách mladých žen. Proto již nyní víme, že velikost rozšíříme i o menší číslo 54, které budou moci využít ženy a dívky.

Butik SKODAHOME.cz

Zájemci si bekovku mohou objednávat v našem butiku, kde doplní čepice s kšiltem, tak zvané baseballky. Jedná se o produkt ušitý speciálně pro SKODAHOME.cz ze 100 % bavlny a lze je přeprat. Více vám napoví naše minigalerie, ve které můžete vidět i tvar loga výšivky.

Bekovky zakoupíte zde v našem BUTIKU