Na trhu se objevila limitovaná řada modelu závodního speciálu Škoda Fabia S2000, kterou se firma Abrex hlavně zaměřila na Romana Krestu a Monte Carlo.

Roman Kresta

Prvním představeným vozem je Škoda Fabia S2000, se kterým se Roman Kresta stal v roce 2011 mistrem České republiky. Předlohou se stal vůz, se kterým Roman jel Barum rally, kde se bez ohledu na poslední závod stal již mistrem.

Monte Carlo 2011

Druhým představeným vozem Škoda Fabia S2000 je v barvách Belgického dovozce vozů Škoda, za jehož volantem na rally Monte Carlo 2011 byl F.Loix. Po celou soutěž jezdil do třetího místa celkového pořadí a v cíli obsadil hezké druhé místo. Zároveň se stal nejlepším jezdcem s vozem Škoda Fabia S2000.

Monte Carlo 2012

Abrex představil model Škoda Fabia S2000 v barvách továrního týmu Volkswagen Motorsport. Jedná se o vůz, se kterým Sébastien Ogier startoval na letošní rally Monte Carlo. Dokonce ve druhé rychlostní zkoušce zajel třetí čas a po první etapě figuroval celkově na čtvrtém místě, když za sebou měl desítku vozů WRC.

Škoda Fabia S2000

Modely Škoda Fabia S2000 od firmy Abrex patří k absolutní špičce v modelářském světě. Jak provedením detailů, barevnou shodou věrně odpovídají svému originálnímu vzoru. Modely jsou dělané v limitované sérii, tak doporučujeme neváhat a rychle si je objednat. Zde modelům dáváme jedničku a myslíme si, že modely nesmějí chybět v žádné sbírce zaměřené na značku s okřídleným šípem ve znaku.