Ve dnech 1. – 2. září 2012 hostí výstaviště v Praze – Letňanech velice zajímavou motoristickou akci s názvem AZ pneu Prague Car Festival 2012. Cílem této jedinečné výstavy je ukázat návštěvníkům na jednom místě to nejlepší z mnoha motoristických oblastí.

AZ pneu Prague Car Festival 2012

Nečekejte klasický autosalon plný sériových aut! V rámci akce se totiž uskuteční finále letošního ročníku české soutěže AZ pneu Tuning Cup, své upravené vozy představí také hosté ze zahraničí (Polsko, Slovensko, Slovinsko, Maďarsko) a líbit se určitě budou i přítomné ameriky, veteráni nebo sportovní vozy. Zajímavostí je sekce alternativních pohonů, předváděcí jízdy, a v pozadí nezůstane ani bohatý zábavní program – módní přehlídky, tanečnice, krásné slečny ze soutěže iMiss nebo Best Painter 2012 – Mistrovství České republiky autolakýrníků a airbrusherů. Více informací o výstavě naleznete na www.praguecarfestival.cz.

AZ pneu Tuning Cup

Součástí akce se ale můžete stát také vy a jako bonus od nás získáte ještě volné vstupenky a prostor pro svůj vůz přímo ve výstavní hale! Stačí, aby ve vaší garáži parkoval pěkný tuningový, historický, americký, sportovní nebo jakýkoliv jiný zajímavý vůz a měli jste chuť ho návštěvníkům výstavy ukázat. Počet míst je omezen, takže se nejpozději do 15. srpna ozvěte na email info@tuningcup.cz a připojte základní informace a několik fotografií vašeho vozu. Vybrané šťastlivce budeme ihned po uzávěrce informovat. Staňte se součástí této jedinečné výstavní akce, určitě nebudete litovat! 

SKODAHOME.cz

Na AZ pneu Prague Car Festival 2012 se objeví i expozice osmi vozů SKODAHOME.cz a SKODAMOTOR.cz. Ty představí vozy od předválečného L&K 110 z roku 1927 až po současnost. V expozici bude i replika Porsche 550 spider z roku 1955, která je postavená na podvozku vozu Škoda Rapid.

Text: Aleš Darebník a Olin
Foto: www.tuningcup.cz