Již tento víkend se uzavře letošní relaxová sezona. Čeká vás druhé kolo neuvěřitelné pohody, opět v ATC Konopáč u Heřmanova Městce. Je tedy čas si říci, co nás čeká a nemine.

Relax Meeting

Letošní podzimní RelaxMeeting je opravdu vyjímečný. Vyjímečný hlavně co se soutěží týče. Nečekají nás pouze obyčejná kola, nebo kola s násobujícími se body. Čekají nás rovnou česká finálová tkání. Sesumírujeme-li to, čeká nás Mistrovství České Republiky v dB Drag Racing a Bass Race, Mistrovství České Republiky v EASCA a kromě klasického kola Tuning ligy i její vyvrcholení, čili finále. Tomu bude zdárně sekundovat Relax Cup (pod záštitou Tuning Cupu) a Relax Neon Cup. Soutěží tedy bude opravdu hodně.

ATC Konopáč u Heřmanova Městce

V programu můžete očekávat BMX Freestyle flatland show, Promítání večerního kina – Fast&Furious I, Strip show, večerní party s DJ´s, představení hasičského záchranného sboru – stříhání vozidla a vyproštění raněného. Atd. Nově budou na RelaxMeetingu na plachtě i hostesky pozující před vašimi fotoaparáty. 🙂

U vjezdu pro vás opět máme dárek v podobě igelitky, kde najdete časopis Autosport&Tuning, či Chrom&Plameny, přesný program akce nebo samolepku RelaxMeetingu. Dárky ale máme i pro rodiny s dětmi a pěší návštěvníky!

V areálu samozřejmě najdete vystavovatele a prodejce, vyroste hned dvojice barů, jeden interní v party stanu, druhý našeho hosta – energetického nápoje BLU. BLU bude doprovázen i prezentačním vozidlem, nebo i hosteskami. Večerní party BLU doplní o soutěže, speciální ceny drinků, atd. Navíc máme slíbeny campingové ceny kompletního občerstvení, včetně teplých jídel v místní restauraci. Joo, party to tedy budou převeliké.. 🙂