Každým rokem pro vás připravujeme před koncem roku soutěž o zajímavé věci. Letos nám firma Michelin poskytla pět dárkových balíčků.

MICHELIN Pilot Alpin

Nové zimní pneumatiky MICHELIN Pilot Alpin jsou hlavně určené pro vysoko výkonnostní vozidla a pro jejich speciální technické požadavky byly vyvinuty dva dezény. Asymetrický vzorek dezénu byl optimalizován tak, aby odpovídal potřebám širokého spektra silných modelů, které jsou dnes na trhu. Jednosměrný dezén odpovídá specifickým vlastnostem vozů Porsche.

MICHELIN Latitude Alpin

Nové zimní pneumatiky MICHELIN Latitude Alpin jsou určené pro prémiové SUV a nabízí skvělou ovladatelnost, a to dokonce i v případě převážení těžkého nákladu.  Je také vysoce odolná v oblasti bočnic. Dezén obsahuje velký počet motivů, má více žeber a lamel, než pneumatika předchozí generace.

Pravidla soutěže

Soutěží se o pět dárkových balíčků od panáčka MICHELIN. Každý soutěžící, který správně odpoví na všechny otázky, postoupí do finále, kde bude vylosováno pět vítězů. Uzávěrka soutěže bude 12.prosince 2012 a následně oznámíme i vítěze. Cena bude zaslána Českou poštou, nebo po dohodě osobně předána. Každý soutěžící může zaslat max. tři odpovědi.

Odpovědní formulář

Odpovědní formulář

Soutěžní otázky:

Jak se jmenuje nová zimní pneumatika pro vysoko výkonnostní vozidla od firmy Michelin?
A – Michelin Pilot Sport
B – Michelin Pilot Alpin
C – Michelin Alpin

Jaký dezén pneumatiky Michelin Pilot Alpin je určen pro vozy Porsche?
A – Asymetrický vzorek dezénu
B – Jednosměrný vzorek dezénu

Pro kterou kategorii vozů jsou určeny pneumatiky MICHELIN Latitude Alpin?
A – mini vozy
B – SUV
C – supersport

O kolik procent lamel má více pneumatika MICHELIN Latitude Alpin, než její předchůdci?
A – 70%
B – 75%
C – 77%

Odpovědní formulář