Velká soutěž o deset nových vozů ŠKODA Rapid zná své vítěze. Soutěžící měli za úkol odhadnout kolik kilometrů v běžném provozu ujede nová ŠKODA Rapid na jednu plnou nádrž. O vítězích rozhodla referenční jízda redaktorů časopisu Auto TIP. ŠKODA Rapid 1,2 T

Test časopisu Auto TIP

To odpovídá skutečné spotřebě paliva jen 5,4 l/100 km. „Rapid nás tak opět přesvědčil, že je i s benzinovým motorem úsporný,“ říká Petr Pečenka, ředitel ŠKODA AUTO Česká republika. Testem spotřeby na českých silnicích byla pověřena novinářská posádka časopisu Auto TIP. Test probíhal v reálném provozu, který zahrnoval nejen jízdu po hlavních silnicích mimo města, ale také jízdu po dálnicích a ve městech po celé České republice.

Tipovací SMS soutěž o deset automobilů ŠKODA Rapid probíhala v deseti kolech od 20. října do 12. prosince 2012. Svůj tip zaslalo 27 600 lidí. V každém z kol vyhrál jeden vůz účastník s nejpřesnějším odhadem. Spotřeba vozu se tipovala s přesností na desetinu litru a v případě více správných odpovědí rozhodovalo dřívější odeslání SMS zprávy.

ŠKODA Rapid 1,2 TSI

Výherci se mohou těšit na vozy ŠKODA Rapid 1,2 TSI ve výbavě Ambition. Součástí výbavy vozů je tak mimo jiné klimatizace, palubní počítač či centrální zamykání s dálkovým ovládáním. Nad bezpečím cestujících pak bdí například elektronická stabilizace ESC či šestice airbagů. Všechny vozy mají paket PLUS, který rozšiřuje výbavu o autorádio Blues s CD/MP3, přední mlhové světlomety, 15″ kola z lehké slitiny o skla SunSet s vyšším stupněm zatmavení.
Vozy, z nichž každý má hodnotu 354 400 Kč, předají zástupci ŠKODA AUTO šťastným výhercům 12. ledna 2013 v Zákaznickém centru v Mladé Boleslavi.