SKODAHOME.cz ve spolupráci s firmou MICHELIN pro Vás připravily soutěž o vysokovýkonné pneumatiky Michelin Pilot Sport 3 v rozměru 225/45 R17.

Historie firmy Michelin

SKODAHOME.cz ve spolupráci s francouzským gumařským gigantem pro Vás připravily soutěž o vysokovýkonné pneumatiky Michelin Pilot Sport 3 v rozměru 225/45 R17. Firmu Michelin založil roku 1889 Eduard Michelin a o dva roky později si nechal patentovat nově vyrobenou pneumatiku a následně pak byla vyzkoušena i na koňském povozu. Po vynálezu automobilu přichází Michelin i s nafukovací pneumatikou.

Soutěžní formulář

Rok 2013 se u firmy Michelin nese v duchu pneumatik určených pro sportovní a vysokovýkonná vozidla, kde „Základem vašeho požitku z jízdy je přesnost vedení vozidla“.  Jedná se hlavně o Michelin Pilot Sport 3 a loňskou novinku Michelin Primacy 3, která skutečně „rozumí“ dopravním nehodám a otevírá novou éru v oblasti bezpečnosti silničního provozu.

Pravidla soutěže

Soutěží se o čtyři vysokovýkonné pneumatiky Michelin Pilot Sport 3 v rozměru 225/45 R17. Každý soutěžící, který správně odpoví na všechny otázky postoupí do finále, kde bude vylosován vítěz (max. 3 odpovědi na soutěžícího). Uzávěrka soutěže bude 30. března 2013 a následující týden oznámíme i vítěze. Cena bude buď zaslána poštou – kurýrní službou, nebo osobně předána na předem dohodnutém místě.

Soutěžní formulář

Soutěžní otázky:

Jak se jmenuje vysokovýkonná pneumatika Michelin, o kterou soutěžíte?
A – Michelin Primacy 3
B – Michelin Pilot Sport 3
C – Michelin Pilot Alpin

Kdy končí povinnost používat zimní pneu?
A – 1. dubna
B –  31. března
C – 30. dubna

Kdy byl vymyšlen panáček Michelin?
A – 1889
B – 1898
C – 1918

Na který vůz patří pneumatika Michelin Pilot Sport 3 – 225/45 R17?
A – Škoda Citigo
B – Škoda Superb
C – Škoda 1000 MB

Soutěžní formulář zde