SKODAHOME.cz ve spolupráci se společností Auto Kelly pro Vás připravily soutěž, ve které první tři výherci získají poukázky v hodnotě 5 000, 3 000 a 1 000 Kč!.

Vysoký standard kvality

Vznik konceptu Auto Kelly Autoservis se datuje do roku 2003. Cílem bylo sdružit vybrané nezávislé autoservisy pod jednu hlavičku značky Auto Kelly. Ta zákazníkovi zaručuje stejnou úroveň poskytovaných služeb, které jsou rovnocennou alternativou k originálním autoservisům bez kompromisu, co se týče nabízené kvality. A to samozřejmě za mnohem příznivější cenu jednotlivých servisních úkonů a poskytovaných náhradních dílů. Dnes má koncept Auto Kelly Autoservis již více než 170 členů a neustále se rozvíjí.

Soutěžní formulář zde

Odborné znalosti

Moderní automobily jsou již natolik složitými výrobky, že k jejich servisu je zapotřebí kvalifikovaný přístup. V praxi to znamená neustálé zvyšování vzdělání a dovedností. V této oblasti jsou Auto Kelly Autoservisy na velmi vysoké úrovni. Ke zdárnému dokončení opravy je taky nutné mít potřebné vybavení, od zvedáků přes běžné či speciální nářadí až po diagnostiku. Tímto vším samozřejmě Auto Kelly Autoservisy disponují, což je výhodné hlavně pro zákazníka.

Možnost volby

Když přijedete se svým vozidlem na servis do klasického originálního servisu, vozidlo vám samozřejmě opraví, avšak hlavně s využitím dílů dodaných přímo od výrobce. Tedy originálních, zabalených v krabičce s logem automobilky. Naproti tomu v Auto Kelly Autoservisu má zákazník možnost volby jaký díl chce do svého vozu namontovat. Může si zvolit jak díl originální, stejně jako v servise autorizovaném, tak i díl značkový, ve kterém dostane stejnou kvalitu, jen zabalenou v jiné krabičce. A dobrou zprávou je, že tento díl pořídí až o 40 % levněji než v případě originálu. Abychom byli kompletní, na výběr má i z náhradních dílů, které jsou cenově ještě výhodnější. Majitel se tak může rozhodnout podle toho, jak své auto používá.

Soutěžní formulář zde

Jak ušetřit za servisní práce

Auto Kelly Autoservisy nabízí během roku různé servisní akce. Pro jarní sezonu si třeba zákazník na pobočce Auto Kelly ke čtyřem zakoupeným pneumatikám pořídí kupon na přezutí pneumatik za 400 Kč (při pořízení dvou pneumatik za 200 Kč) a může ho uplatnit v síti více než 170 Auto Kelly Autoservisů.

O společnosti Auto Kelly

Společnost Auto Kelly je mezi širokou motoristickou veřejností známá zejména rozsáhlou sítí prodejen náhradních dílů na všechny osobní a lehké užitkové automobily.  Jejich největší předností je nezvykle široký sortiment, zaručující velké cenové rozpětí a možnost výběru. Navíc také za sezonní akční ceny. Další z činností, na níž se společnost Auto Kelly zaměřuje, je servis automobilů.

Pravidla soutěže

Soutěží se o tři poukázky na nákup v Auto Kelly v hodnotě 5 000, 3 000 a 1 000 Kč. Každý soutěžící, který správně odpoví na všechny otázky postoupí do finále, kde budou vylosováni tři vítězové (max. 3 odpovědi na soutěžícího). Uzávěrka soutěže bude 30. dubna 2013 a následující týden oznámíme i vítěze. Cena bude buď zaslána poštou, nebo osobně předána.

Soutěžní formulář zde

Soutěžní otázky:

1)    Značkový díl…
A …je stejné kvality, jako originální, je jen zabalený v jiné krabičce
B …je vyšší kvality jako originální díl

2)    Ke koupi 4 pneumatik máte možnost pořídit si kupon na přezutí za:
A 400 Kč
B 600 Kč

3)    Auto Kelly Autoservis…
A …je rovnocennou alternativou k originálním servisům bez kompromisu v kvalitě
B …nabízí servisní služby pouze za pevně stanovené ceny, bez sezonních akcí

4)    Kolik prodejen má Auto Kelly po celé České republice?
A 63
B 66
C 77

Všechny odpovědi na otázky najdete v textu, na www.autokelly.cz a www.autokellyautoservis.cz.
Odměna:
Nákup sortimentu Auto Kelly v hodnotě 5 000 Kč
Nákup sortimentu Auto Kelly v hodnotě 3 000 Kč
Nákup sortimentu Auto Kelly v hodnotě 1 000 Kč