Nejnovější aktualizace aplikace ŠKODA Media Services pro smartphony (iOS a Android) přináší nový design, intuitivní navigaci a více obsahu. Aplikace, na kterou se novináři spoléhají již dva roky, nabízí veškeré důležité informace o aktivitách společnosti

ŠKODA Media Services

ŠKODA AUTO vylepšuje servis pro novináře a zástupce médií. V oblasti nových médií tak činí prostřednictvím aplikace ŠKODA Media Services pro chytré telefony, tzv. smartphony, a tablety. Za dva roky své existence se ŠKODA Media Services vyvinula v aplikaci, která nejenže nabízí informace vždy po ruce, ale nově sama uživatele upozorňuje na nový nebo aktualizovaný obsah.

Nejnovější aktualizace aplikace přinesla významnou grafickou změnu. Uživatelské prostředí je o poznání přehlednější, je zcela v duchu nového designového jazyka značky ŠKODA. Jednoduché menu i jednoznačné piktogramy ikon přispívají k intuitivní navigaci uvnitř aplikace.

Významně rozšířená sekce k historii společnosti a značky ŠKODA

Informační základ aplikace nadále představují tiskové zprávy informující o produktových novinkách, aktivitách společnosti, finančních a prodejních výsledcích. Doplňuje je rozsáhlý archiv zpráv od roku 2011, zprávy z motosportu a historie společnosti, nechybí životopisy členů představenstva ŠKODA AUTO. Významně rozšířena byla sekce historie, která obsahuje mj. časovou osu s nejvýznamnějšími modely.

Stále více prostoru je věnováno obrazovému materiálu. Oficiální související fotografie nebo videa se nacházejí u článků, ale jsou přehledně uspořádány také ve fotogaleriích v sekci Media.

Veškeré textové a obrazové materiály lze stáhnout do mobilního zařízení, případně zaslat pomocí emailu z chytrého telefonu. Aplikace rovněž umožňuje intuitivní přístup na profily ŠKODA AUTO na sociálních sítích Facebook, Twitter i YouTube.

Aplikace ŠKODA Media Services je určena pro operační systémy iOS a Android a nabízí informace v českém, anglickém a německém jazyce. K dispozici je zdarma na portálech AppStore a Google Play, přičemž za dva roky existence si ji stáhlo téměř 110 000 uživatelů.