Už o tomto víkendu, přesněji v sobotu 27. dubna, proběhne na A&T Tuning Show v Hradci Králové premiérové kolo Meguiar´s Show&Shine 2013. Nachystali jsme pro vás tak trošku jinou soutěž o nejpěknější vozy srazu, prostřednictvím které se můžete prob

Meguiar´s Show&Shine

Jak to vlastně celé bude probíhat? No, úplně jednoduše. Nejdřív se musíte rozhodnout a do Hradce Králové vyrazit … ☺ Vzhledem k příjezdovým cestám, které v areálu akce bohužel nejsou nic moc, taky doporučujeme využít V.I.P. vjezd. Ten bude po dohodě s organizátory přednostně určen právě všem zájemcům o Meguiar´s Show&Shine. Jedná se o poslední vjezd do areálu ze směru od Hradce Králové (viz mapka), ze kterého je to do našeho prostoru nejblíž. Neméně důležitou informací je, že prostor soutěže bude pro všechny otevřen až v sobotu od 8:30h, dříve se do něj není možné dostat. Pokud se na akci chystáte už v pátek, není ale problém využít přilehlé plochy vyhrazené pro kempování a v sobotu stačí v průběhu dne pouze přejet.

Jak už bylo řečeno v pravidlech, Meguiar´s Show&Shine si neklade za cíl nahrazovat Tuning Cup. Jde nám hlavně o vytvoření pohodové zóny s nejlepšími auty akce, ve které budete mít zajištěné kvalitní parkování a také podmínky pro „načančání“ a představení vašich vozů. Na každém srazu sice bude fungovat základní předvýběr, protože prostor není nafukovací, ale není nutná žádná registrace ani startovné. Pokud budete mít pěkný vůz, tak věřte, že si ho najdeme a vám věnujeme také samolepku, která usnadní vjezd na další akce v průběhu celé letošní sezóny. Kategorie jsou také jednoduché: TOP 10 + speciální cena Meguiar´s.

A&T Tuning Show v Hradci Králové

Už v Hradci Králové máte rovněž první možnost k získání voucherů na účast na finále soutěže, které se uskuteční 31. 8. – 1. 9. v rámci II. International Prague Car Festivalu. „TOP desítka“ má na voucher nárok automaticky a ještě získá stylové skleněné trofeje, ale šanci mají i další. Stačí, když nám jejich vozy padnou do oka …

A&T Tuning Show Hradec Králové samozřejmě není jen o Meguiar´s Show&Shine, ale těšit se můžete na bohatý program v čele se sprinty, volnými jízdami po okruhu nebo volbou Miss. Kompletní informace o akci naleznete na oficiálních stránkách www.autosport-tuning.com. Nezapomeňte sledovat i náš facebookový profil (http://www.facebook.com/MeguiarsShowShineCr), na kterém naleznete ty nejaktuálnější informace, zajímavosti ze zákulisí nebo fotogalerie z již proběhlých akcí. Těšíme se na setkání v Hradci!

Aleš Darebník
Meguiar´s Show&Shine