Jak začít pozvánku na nejlepší tuningový sraz u nás? Sami nevíme, protože RelaxMeeting Pardubice snad ani není třeba představovat! 🙂 Pardubický Synthesia Park přivítá další pokračování této akce ve dnech 14. – 16. června 2013 a chybět na ní nebude ani M

Meguiar´s Show&Shine

Skleněné trofeje pro TOP 10 nejlepších vozů budou ale jen opravdovou třešničkou na dortu, protože organizátoři srazu vypsali i vlastní soutěž po vzoru loňského Tuning Cupu a jeho kategorií. Tak vytáhněte auta z garáží a přijeďte! Podrobnější informace naleznete na www.relaxmeeting.cz. Teď už dáme ale prostor klukům z pořadatelského týmu, aby letošní ročník představili …

Rok se s rokem sešel a nejstabilnější tuningová akce je zde. Mnozí z vás ji označují jako akci roku. Letošní ročník zaznamenává několik změn. Ačkoliv se akce koná stále na dostihovém závodišti, došlo v oficiálním názvu ke změně – Synthesia Park. Změna to je naštěstí pouze kosmetická, takže se uvidíme opět na stejném místě, jako v letech předešlých.

Show&Shine

V soutěžních odvětvích i RelaxMeeting doplatil na ukončení seriálu Tuning Cup. Organizátoři však nenechali nic náhodě a vyhlásili svou vlastní soutěž Show&Shine, kde je nasazeno tolik známé a osvědčené obsazení, co se moderace a hodnocení týče. Moderátorkou soutěže bude Jana Zelendová alias Chaotic a co se komise týče, tak pro tento účel byli najati neúprosní a neúplatní Jan Burget, Jan Černý, Miroslav Uriel, Martin Krois a Radim Socha. Hlavním partnerem Show&Shine se stal MOGUL – dobře hustý, který přichystal krom věcných cen i karty na čerpání paliva v hodnotách 4.000, 2.500 a 1.500 Kč!

„Relaxácké“ soutěži Show&Shine bude zdárně sekundovat Meguiar´s Show&Shine a tudíž volba TOP 10 srazu. Mezi tuningovými soutěžemi dále nebude již druhým rokem chybět moravský projekt Tuning Liga.

Bass Race, EASCA

RelaxMeeting je ale také autohifi specialista. Opět zde bude probíhat páteční noční měření dB Drag (1point) a sobotní mezinárodní 3point kolo. Dále nebude chybět doprovodná soutěž Bass Race a samozřejmě SQL a DBl soutěž EASCA.

Od soutěží jsme se tedy prokousali až k programu. Ten je opět obzvlášť vypečený. Tak jako každý rok jsou na večery připraveny party v party stanech (to pro případ jakékoliv nepřízně počasí) obohacené o strip show a autoerotiku.  Přes den se můžete těšit na exhibiční zápas v americkém fotbale, exhibici extrémních sportů s 34R (Free For Ride) v kombinaci s flatland show, na hasičský záchranný sbor a řezání vozidla, erotickou myčku ve spolupráci s Show Cars, soutěže s MOGULEM o hodnotné ceny, atd.

Je tedy zřejmé, že se opět jedná o „tak trochu jinou“ akci, kde se bude pořád něco dít. Nezbývá nám tedy nic jiného, než Vás na tuto výjimečnou akci pozvat. Věříme tedy, že se 14. či 15. 6. v areálu Synthesia Parku (dostihového závodiště) v Pardubicích potkáme!