V současné době asi u nás největší, nejpohodovější tuningový sraz se představil na pardubickém dostihovém závodišti. V sobutu se zde představil RelaxMeeting Pardubice a již třetí kolo soutěže Meguiar´s Show&Shine 2013.

RelaxMeeting Pardubice

Pro třetí pokračování soutěže Meguiar´s Show&Shine 2013 organizátoři zvolili tradiční klidné prostředí paddocku dostihového závodiště v Pardubicích. Jak již název a předchozí zkušenosti s touto akcí napovídají, vždy se jednalo o naprosto pohodový sraz, který nemalá část soutěžících a diváků bere jako celovíkendovou akci se vším všudy.

Meguiar´s Show&Shine 2013

Jak jsme již zmínili, soutěž Meguiar´s Show&Shine a boj o její TOP 10 byl hlavním lákadlem. Nicméně organizátoři neponechali nic náhodě a přidali ještě navíc klasickou soutěž Show&Shine dle pravidel a kategorií soutěže TuningCup 2012, do které mohl každý přihlásit svůj upravený vůz. Jako třetí soutěž upravených aut se zde představila Tuning liga a také hudební ladiči mohli poměřit kvality svých audio zástaveb v soutěžích dbDrag a EASCA.

Hasičský záchranný sbor Heřmanova Městce

Součástí programu bylo také populární představování aut na plachtě, kde dvojice moderátorů Bary-Chaotička po celý den zpovídala majitele upravených aut a bavila přihlížející diváky. Představování aut střídaly doprovodné programy hasičského záchranného sboru Heřmanova Městce a stříhání vozidla, erotická myčka a exhibice extrémních sportů s 34R (Free For Ride) v kombinaci s flatland show.

To vše spolu s pohodovou atmosférou, perfektním počasím, dobrým jídlem, pitím a sličnými hosteskami opět zařadilo tento sraz mezi TOP srazy u nás. Více Vám již napoví naše fotogalerie, kterou jsme pro Vás připravili.

Fotogalerie RelaxMeeting Pardubice – Meguiar´s Show&Shine

TOP 10 – Meguiar´s Show&Shine

–    BMW E30, Radim Bluma
–    BMW E36, Jan Burget
–    Nissan Skyline, Petr Soural
–    Škoda Fabia Combi, Filip Taubner
–    Škoda Favorit, Břetislav Axmann
–    Škoda Felicia, Michal Fryč
–    Škoda Superb, Radim Knobloch
–    Škoda Superb Kombi, Jakub Lelek
–    VW Golf II, Martin Ledl
–    VW Golf IV, Petr Müller

Text a foto: Filip Taubner “Fíla”