Shánění vhodného autopříslušenství zabere hodně času i starostí. Řešení nabízí bohatě zásobený ŠKODA E-shop, který přináší všem zákazníkům komfortní a bezpečné nakupování ŠKODA Originálního příslušenství a reklamních předmětů. To vše s širokými možnostmi

ŠKODA E-shop

Kde ŠKODA E-shop hledat? Hned na hlavní stránce oficiální webové prezentace automobilky na www.skoda-auto.cz nebo přímo na adrese eshop.skoda-auto.cz. Šikovným pomocníkem při každém nákupu je možnost rozdělení produktů dle typu vozů. Při hledání se proto zobrazuje pouze to ŠKODA Originální příslušenství, které lze pro daný model použít. V průběžně aktualizovaném katalogu nakoupíte například autokoberce, střešní nosiče, dětské autosedačky, stylové oblečení, miniatury vozů nebo originální designové dárky řady ŠKODA.

Veškeré příslušenství nabízené na ŠKODA E-shopu prochází přísnými interními testy, aby splňovalo normy a kvalitativní kritéria značky ŠKODA. S nákupem ŠKODA Originálního příslušenství ve ŠKODA E-shopu si tak zároveň pořizujete jistotu bezpečnosti, mechanické odolnosti, bezproblémové kompatibility a dlouhé životnosti veškerého nabízeného zboží. Na ŠKODA E-shopu rozhodně nenarazíte na neschválené zboží bez patřičných homologací, a už vůbec ne na stále rozšířenější falzifikáty.

ŠKODA Octavia druhé generace

Vybrali jste si například střešní nosič na váš vůz ŠKODA Octavia druhé generace? Objednané zboží je možné uhradit platební kartou, převodem z účtu, on-line platbou, nebo nechat zaslat na dobírku. Pokud je objednávka učiněna před 14. hodinou a platba byla řádně připsána či zákazník zvolil doručení dobírkou, bude zboží expedováno na určenou adresu již tento den, pokud je dnem pracovním. V případě, že cena objednávky dosáhne minimálně 700 Kč, neplatí se nyní poštovné ani balné.

Díky široké paletě možností dopravy si tu svou nejvhodnější nalezne každý. Jen při objednávce na ŠKODA E-shopu máte možnost osobního odběru u více jak 200 partnerů rozesetých do celé republice. Navíc při výběru přepravy prostřednictvím společnosti PPL má zákazník možnost sledovat stav vyřízení objednávky on-line, a to jak přímo ve ŠKODA E-shopu, tak i na stránkách přepravní společnosti. ŠKODA E-shop zkrátka přináší komfortní a bezpečné nakupování.

Proč nakupovat ve ŠKODA E-shopu?

1. Úplnost a přehlednost
Na jednom místě je k dispozici široký sortiment ŠKODA Originálního příslušenství. Po zadání konkrétního modelu ŠKODA se zobrazí pouze relevantní produkty a kompletní sortiment dárkových předmětů.

2. Kvalita a bezpečnost
U veškerého ŠKODA Originálního příslušenství, které je na ŠKODA E-shopu prodáváno, je garantována 100% kompatibilita s vozy ŠKODA, je kladen důraz na bezpečnost, kvalitu, užitné vlastnosti a aktuální legislativní požadavky.

3. Pravidelné akční nabídky
Každý měsíc je pro zákazníky připravena nabídka akčního zboží. Například nyní je možnost do 31.7. pořídit si nosiče kol na střechu, nebo na závěsné zařízení a cyklistický sortiment za výhodné ceny.

4. Dárkové předměty
V nabídce na ŠKODA E-shopu si můžete pořídit stylové a kvalitní dárkové předměty. Fanoušky rychlých kol by například mohly zaujmout hodinky z kolekce Motorsport.

5. Promyšlená logistika
Díky široké paletě možností dopravy si tu svou nejvhodnější nalezne každý. Protože má ŠKODA AUTO velmi rozsáhlou síť partnerů, může se ŠKODA E-shop pochlubit téměř největším počtem výdejních míst v ČR.