Již známe výsledky soutěže ŠKODA Originální díly a SKODAHOME.cz o tři hodnotné ceny. Soutěžilo se o ŠKODA originální příslušenství: příčný střešní nosič dle vlastního výběru, autochladnička a cyklistický dres také dle vlastního výběru.

ŠKODA Originální díly

ŠKODA AUTO díky svému know-how a procesům kontroly kvality doporučuje používání ŠKODA Originálních dílů a opravy v autorizovaném servisu. Zákazník tak získá záruku, že díly namontované do jeho vozu budou spolehlivé, funkční a bezpečné. ŠKODA Originální díly zaručují optimální jízdní vlastnosti vozu za všech podmínek, bezchybné ovládání vozidla a všem pasažérům pohodlí a jízdní komfort.

Pravidla soutěže

Soutěží se o tři ceny ŠKODA Originální příslušenství – příčný střešní nosič, autochladničku, cyklistický dres dle vlastního výběru. Každý soutěžící, který správně zodpoví všechny otázky, postoupí do finále, kde budou vylosováni tři vítězové. Uzávěrka soutěže byla 31. července.

Jak je již zvykem, soutěže se zúčastnilo opět několik tisíc soutěžících a s výběrem správných odpovědí to tentokrát nebylo tak jednoduché. V nabídce bylo vždy minimálně 13 modelů kol, ale počty se v průběhu měnily, proto se uznávají jak odpověď b), tak odpověď c).

Vítězové soutěže – ŠKODA Originální díly jsou:

1. Tomáš Havliš (č.e-mailu 2678) – příčný střešní nosič dle vlastního výběru
2. Kateřina Krátká (č.e-mailu 548) – autochladnička
3. Martin Holas (č.e-mailu 1136) – cyklistický dres

Správné odpovědi:
– Kolik jízdních kol (včetně dětských odrážedel) nabízí ŠKODA e-shop? – 13 a 15
– Jakou slevu na výměnu ŠKODA Originálních brzdových destiček nabízí speciální cenový program Šeková knížka plná slev, určená pro majitele vozů ŠKODA starších 4 let? – 20%
– Jak dlouhou záruku poskytuje ŠKODA AUTO na originální výfuk pro model ŠKODA Fabia? – 4 roky