Mladoboleslavská automobilka našla řešení v podobě užitečné aplikace Škoda Servis App určené pro uživatele chytrých telefonů s operačními systémy iOS a Android. Úkolem aplikace je nejenom zajistit řidičům rychlou a efektivní pomoc na cestách, ale všem současným i potenciálním zákazníkům ještě více přiblížit servisní služby značky, která má v ČR síť 270 autorizovaných servisních partnerů. Škoda Servis App zkrátka pro uživatele představuje mobilní Škoda Servis v kapse.

Podobnou aplikaci zatím na českém trhu nikdo jiný nenabízí. Stažení i následné využívání aplikace je zcela bezplatné. Pro majitele telefonů značky iPhone je k dispozici na App Store, pro uživatele zařízení se systémem Android je ke stažení na Google Play. Aplikace funguje jak na telefonech, tak i na tabletech. Pokud je ovšem nainstalovaná v telefonu, rovnou si tak přímo na cestě můžete zavolat i o pomoc.

Funkce Škoda Servis App jsou rozděleny do 3 hlavních oblastí:

Můj dealer dává možnost vybrat si svůj oblíbený servis, který můžete přes aplikaci jednoduše kontaktovat. Samozřejmostí je zobrazení otevíracích hodin a nabízených služeb.

Asistence pomůže s kontaktováním Asistenční služby nebo vašeho vybraného dealera. Funkce vyhledávání dealera napomáhá k nalezení servisu podle vaší současné pozice. Pro kritické situace můžete využít funkci „Co dělat při problémech“, kde se nacházejí stručně popsaná první pomoc, kontakty na záchranné složky atd.

Moje auto je zaměřena na vybrání vašeho vozu v dostupných variantách. Nedílnou součástí této kategorie je přehledné zobrazení kontrolek, které se vyskytují ve vozech Škoda.

QR Kód pro stažení aplikace

Simply Clever v telefonu

Škoda Servis App rozšířila paletu aplikací Škoda pro uživatele chytrých mobilních telefonů a zařadila se mezi populární aplikace Škoda hrou, Meet App, Vroomstar nebo EcoPanel. Aplikace Meet umí ukázat cestu, umožňuje uživateli setkat se až s devíti přáteli najednou, případně si zapamatuje polohu zaparkovaného automobilu. Vroomstar je určený pro všechny fanoušky modelů ŠKODA, kteří si díky němu mohou v jedenácti úrovních vyzkoušet své řidičské schopnosti. Naopak EcoPanel je software, který o několik hodin prodlouží fungování baterie. Pomůže totiž uživateli optimálně nastavit energeticky náročné funkce telefonu jako jas displeje a časový limit pro jeho vypnutí, nastavení vibrací, hlasitost, wi-fi a bluetooth. Všechny aplikace jsou ke stažení zdarma.