SKODAHOME ve spolupráci se společností 3solutions.cz vytvořila zcela nové intuitivní eshop řešení pro fanoušky a čtenáře ŠkodaHome na kompletní portfolio originálního příslušenství a náhradních dílů Škoda, který využívá „chytrou“ platformu 3ESHOP SmartSta

Nabídka je přehledně rozčleněna podle modelových řad Škoda Auto, proto se v našem eshopu opravdu nikdo neztratí, ale naopak najde ihned přesně, co hledá a navíc za nejlepší možné ceny na trhu. Náš eshop umožňuje také kupujícím porovnávání jednotlivých produktů, fulltextové vyhledávání s našeptávačem, přehledné provázání na další varianty a alternativy daného příslušenství a náhradních dílů. Všechny náhradní díly a příslušenství v naší nabídce je originální s garancí původu.

Nový eshop naleznete na adrese: www.eskodovka.cz

Zároveň jsme pro Vás připravili rozmanitou škálu možností dopravy a platby, připravujeme pro Vás řadu akčních a výprodejových nabídek a k vybraným produktům také dárky ZDARMA. U nás výhodně nakoupí opravdu každý.

SPECIÁLNÍ NABÍDKA PRO NAŠE ČTENÁŘE A FANOUŠKY – „CHYTRÝ“ ESHOP SE SLEVOU AŽ 70%

Pro naše čtenáře a fanoušky ŠkodaHome jsme zajistili jedinečnou možnost pořídit si stejný „chytrý“ eshop za zcela bezkonkurenčních podmínek. V případě objednávky eshop řešení řady START u společnosti 3solutions, spol. s r.o. uveďte v rámci objednávky kód: skodahome a získáte tak na půl roku řešení 3ESHOP SmartStart+ za cenu 3ESHOP SmartStart, tj. za pouhých 490,- Kč bez DPH/měs. včetně hostingových služeb, tj. se slevou 50%. Při platbě na delší časové období navíc můžete čerpat další slevu až 20%. Tato nabídka je časově omezená a platí do 31.10.2013!