Letošní národní kolo soutěže ‚ŠKODA Service Challenge’ zná své vítěze: Nejlepším servisním poradcem v zemi je Ladislav Novotný ze společnosti Porsche Inter Auto CZ – České Budějovice. Ve stejné spo

ŠKODA Auto

Jedničkou mezi lakýrníky je Pavel Pluhař ze ŠKODA Servisního centra v Kosmonosích. Titul Nejlepší servis ŠKODA v ČR si odnesla společnost Porsche České Budějovice. Národní kolo soutěže se konalo již počtvrté. Tři vítězové se květnu 2014 zúčastní mezinárodního finále soutěže ‚ŠKODA Service Challenge’.

„Naším cílem je nabídnout pracovníkům celé servisní sítě ŠKODA příležitost poměřit své schopnosti s nejlepšími kolegy z oboru. V rámci soutěže mají pracovníci příležitost zdokonalit se ve svých odborných znalostech. Permanentní vzdělávání personálu je podmínkou růstu a klíčem k úspěšnému rozvoji naší servisní strategie. V případě úspěchu je účast v soutěži pro daný servis samozřejmě také zajímavou reklamou, která může pozitivně ovlivnit obchod“, vysvětluje jednu z mnoha výhod ŠKODA Service Challenge Roman Havlásek, vedoucí Servisních služeb ŠKODA AUTO. „Účastníci letošního národního kola ŠKODA Service Challenge prokázali své vynikající odborné znalosti, jsou to ti nejlepší z nejlepších“, dodává Havlásek.

Autorizovaný servis ŠKODA

Soutěž se i letos skládala ze třech kol, při nichž se prověřovaly teoretické a praktické znalosti jednotlivých účastníků, a to v kategoriích: Servisní technik, Servisní poradce a Lakýrník. Soutěže se účastnilo celkem 357 zástupců z 87 dílen české sítě autorizovaných servisních partnerů ŠKODA. Do závěrečného finálového kola postoupilo 30 servisních specialistů.

Šťastnými vítězi se nakonec stali Ladislav Novotný a František Mádl ze společnosti Porsche Inter Auto CZ – České Budějovice a Pavel Pluhař ze ŠKODA Servisního centra Kosmonosy. Společnost Porsche Inter Auto CZ zároveň zvítězila v kategorii Nejlepší servis ŠKODA v ČR. Při mezinárodním finále budou mít všichni tři národní vítězové možnost poměřit své síly s vítězi ŠKODA Service Challenge nejen z dalších evropských zemí, ale i z Asie, Afriky a Jižní Ameriky.

‚ŠKODA Service Challenge‘

Je vědomostní a dovednostní soutěž z oblasti servisu a služeb zákazníkům. Účastníci při ní řeší teoretické a praktické úlohy ze svého oboru. Soutěž probíhá napřed na národní úrovni. V letošním roce se soutěže zúčastnili zaměstnanci servisů ŠKODA ze 37 zemí. I vítězové letošních národních soutěží se zúčastní mezinárodního finále, které se koná ve dnech 15.-18.5.2014 v Praze a v Kosmonosích a již nyní je do něj přihlášeno přes 40 zemí z celého světa.