Starý rok končí a nový přichází. To je období vhodné k rekapitulaci starého a k seznámení Vás čtenářů s novinkami v roce novém.

Jaký byl rok 2013

Rok 2013 byl pro portál SKODAHOME.cz v mnoha věcech zlomový. Podařila se navázat spolupráce s automobilkou ŠKODA Auto, díky ní Vám můžeme jako jedni z prvních přinášet informace o nových vozech, které mají ve znaku okřídlený šíp.

Dalšími významnými partnery portálu SKODAHOME.cz byl největší autobazar v ČR Mototechna – AAA Auto a největší prodejce náhradních dílů Auto Kelly. Mezi menšími partnery výrazně vyčnívá prodejce náhradních dílů OB autodíly a pneumatikářský gigant firma Michelin.

Díky spolupráci s velkými partnery se nám podařilo zase o kousek vylepšit naše srazy. Ač nám počasí moc nepřálo (zvláště jarní sraz), byla návštěvnost velmi pěkná. Zvláště do historie se zapsal 17. sraz SKODAHOME.cz, který vytvořil dokonce podzimní rekord. Zde bych vyzdvihl poděkování všem, co pomáhají se srazem a firmě SKODAMOTOR.cz.

Co nás čeká v roce 2014

Asi největší změnou je „členství v klubu SKODAHOME“. Od 1.1.2014 se ruší roční členské poplatky. Zároveň každý, kdo se do tohoto data zaregistroval a zaplatil v některém předchozím roce registrační poplatek je stále platným členem, ač platil či neplatil roční příspěvky. Nově bude stačit pouze zaplatit registrační poplatek a budete stálým členem klubu SKODAHOME.

Výhody členů klubu SKODAHOME mohou využívat všichni, co mají plastové kartičky SKODAHOME.cz a budou na seznamu, který bude do konce ledna zveřejněn na fóru SKODAHOME. Ti co nemají plastové kartičky (ztráta, neplatili roční poplatky, atd) bude jim za 121,- Kč vystavena nová při platbě předem a 171,-Kč při platbě na dobírku.

Závěrem bychom všem našim příznivcům chtěli poděkovat, že navštěvují naše stránky a svými příspěvky je podporují. Zároveň děkujeme všem našim partnerům a těšíme se na spolupráci v novém roce 2014.

Redakce SKODAHOME.cz vám všem přeje hodně pracovních i osobních úspěchů a hodně zdraví v novém roce 2014.