Vážení příznivci značky ŠKODA, skutečná zima konečně začala a s ní i 22. zimní olympiáda. To je ideální příležitost užít si s námi trochu zimních radovánek a společně na Letné podpořit naše olympioniky. Pojďte se podívat, co všechno vás v Olympijském pa

Fanděte s Yetim na Letné!

Zimní olympiáda se neobejde bez sněhu. A kde je sníh, najdete i našeho sněžného muže Yetiho. Ten vás přivítá ve ŠKODA Parku, který letos bude součástí Olympijského parku Soči – Letná 2014 a kde budete moci spolu s dalšími fanoušky sledovat průběh olympijských her.

„SKENUJ QR KÓDY A VYHRAJ NOVÝ VŮZ ŠKODA YETI“

ŠKODA AUTO pro Vás kromě soutěže „SKENUJ QR KÓDY A VYHRAJ NOVÝ VŮZ ŠKODA YETI“ připravila i další program, během kterého si můžete vyzkoušet např. ŠKODA Skok na odstrkovadle. Každý, kdo se odváží vrhnout z můstku do nafouknutých matrací, navíc získá malý dárek! A pokud se prokážete klíčky od svého vozu ŠKODA, budete se moci ohřát ve ŠKODA Zóně, ze které pak vyjedete rovnou na bruslařskou stezku.

ŠKODA Park

Český olympijský výbor pro Vás připravil nejen velkoplošné obrazovky a pódium, na kterém bude probíhat bohatý kulturní program, ale pokud ve vás výkony našich olympioniků vyvolají chuť zkusit si nějaký ten sport i aktivně, bude na vás čekat řada dalších atrakcí. Využít můžete například bruslařskou dráhu, ledové plochy pro hokej, curlingovou dráhu nebo snowpark.