Březen – za kamna vlezem? Ne! Správně je „Březen – na nových kolech ven vyjedem!“ Škoda E-shop totiž aktuálně rozjel slevovou akci na litá kola. Sleva až 34% se vztahuje na více než 40 druhů originálních kol nejen aktuálních modelů Škoda.

Škoda Originální příslušenství

Proč originální kola? Když pomineme kvalitu a bezpečnost, tak za zmínku stojí design, který v případě originálních kol dokonale ladí s celým vozem. Kola z nabídky Škoda Originálního příslušenství procházejí všemi zkouškami jako kola pro sériovou produkci a tím je zajištěna jejich vysoká kvalita a bezpečnost v provozu. Systém zkoušek je dnes tak propracovaný, že je odzkoušena prakticky každá část kola z hlediska namáhání. Díky nabídce designů a barevných provedení kol z lehké slitiny si můžete svůj vůz Škoda individualizovat přesně podle svých představ. Samozřejmostí je, že všechna nabízená kola mají potřebná schválení. Na Škoda E-shopu rozhodně nenarazíte na neschválené zboží bez patřičných homologací, a už vůbec ne na stále rozšířenější falzifikáty.

Škoda E-shop

Šikovným pomocníkem při výběru a nákupu na Škoda E-shopu je možnost rozdělení produktů dle typu vozů. Při hledání se proto zobrazuje pouze to Škoda Originální příslušenství, které lze pro daný model použít, což je právě u litých kol velmi praktické. Bohatě zásobený Škoda E-shop přináší komfortní a bezpečné nakupování Škoda Originálního příslušenství a reklamních předmětů. To vše s širokými možnostmi platby a doručením v co nejkratší době. Kde Škoda E-shop hledat? Hned na hlavní stránce oficiální webové prezentace automobilky na www.skoda-auto.cz nebo přímo na adrese eshop.skoda-auto.cz

Montáž zakoupeného příslušenství

Díky široké paletě možností dopravy si tu svou nejvhodnější nalezne každý. Jen při objednávce na Škoda E-shopu máte možnost osobního odběru u více jak 200 partnerů rozesetých po celé republice. Při tomto druhu dopravy neplatíte poštovné, navíc si můžete u partnera Škoda rovnou objednat montáž zakoupeného příslušenství. Při výběru přepravy prostřednictvím společnosti PPL má zákazník možnost sledovat stav vyřízení objednávky on-line, a to jak přímo ve Škoda E-shopu, tak i na stránkách přepravní společnosti.