Čtvrtým celkovým vítězstvím v řadě potvrdila ŠKODA svoji pozici nejoblíbenější značky mezi britskými řidiči. Modely ŠKODA triumfovaly v celkem pěti kategoriích, čímž se ŠKODA stala jednoznačně nejúspěšnější značkou ankety Auto Express Driver Power 2014.

ŠKODA Yeti

50 000 respondentů britské ankety Auto Express Driver Power, kteří hodnotili své vozy v mnoha klíčových oblastech od praktičnosti až po jízdní komfort, vyneslo model ŠKODA Yeti na první místo letošního ročníku každoročně pořádané prestižní ankety. Model Yeti, který dosáhl nejvyššího skóre řidičské spokojenosti (92,78 %), ovšem nezůstal na špičce hodnocení osamocen. Na stupně vítězů vystoupily také modely Citigo (92,62 %) a Superb (91,68 %).

Auto Express Driver Powe

Steve Fowler, šéfredaktor Auto Expressu k dominanci modelů ŠKODA říká: „Pro značku ŠKODA jsou první tři místa v anketě zákaznické spokojenosti s padesáti tisíci respondenty jednoznačně špičkový výsledek. Opět se tak potvrzuje, že ŠKODA vyrábí auta, která mají jejich řidiči upřímně rádi a neváhají jim dát své vřelé doporučení.“

ŠKODA Citigo, Superb

Nádavkem k bezprecedentnímu trojitému triumfu přidala ŠKODA pět dalších vítězství v dílčích kategoriích. Model Yeti byl řidiči vyhlášen nejlepším SUV/terénním vozem, Citigo si odneslo trofej za nejlepší městský automobil a Superb zvítězil mezi rodinnými vozy. Citigo se také umístilo nejlépe v hodnocení provozních nákladů, zatímco Yeti čtenáři přiřkli prvenství za nejsnadnější obsluhu.

ŠKODA ve Velké Británii

Opětovným vítězstvím v anketě Auto Express Driver Power se model Yeti stává jedním z historicky nejoceňovanějších modelů značky ŠKODA ve Velké Británii. Dosud získal více než 25 ocenění od médií, zákazníků i automobilových profesionálů, včetně cen Auto roku Auto Express Car (2010), Nejlepší rodinné auto Top Gear (2010) a Auto roku Honest John (2011).