Aplikace ŠKODA Media Services, unikátní zdroj informací ze světa značky ŠKODA, je nyní atraktivnější a uživatelsky přívětivější. Oblíbený nástroj pro novináře a fanoušky značky dostal novou grafiku v duchu aktuálního designu značky ŠKODA, modernější uživa

ŠKODA AUTO

Úvodní obrazovka aplikace ŠKODA Media Services je nyní přehlednější. Na první pohled získává uživatel přehled o nejnovějších zprávách a událostech ve společnosti ŠKODA AUTO a současně se mu zobrazují údaje o novém obsahu od poslední návštěvy. Hlavní nabídka dostala novou podobu dlaždic, pod nimiž jsou dostupné klíčové sekce aplikace. Toto nové uspořádání usnadňuje navigaci i na menších displejích mobilních zařízení.

Méně je někdy více

Při návrhu nové grafiky se tvůrci snažili vše navrhnout pokud možno jednoduše a srozumitelně. Nový layout tak ctí heslo: Méně je někdy více. Fotografie a videa jsou nyní větší, a také zobrazování obsahu v archivu je nyní podstatně přehlednější. Usnadňuje to například prohlížení zpráv z posledních několika let.

ŠKODA Motorsport

Obsah aplikace zůstává, tak jako dosud, aktuální a podrobný. Těžištěm jsou tiskové zprávy společnosti ŠKODA AUTO k aktuálním událostem a modelům značky ŠKODA. Dále jsou k dispozici zprávy k významným autosalonům, informace věnované historii značky a aktivitám týmu ŠKODA Motorsport. K dispozici jsou ale také životopisy členů představenstva nebo aktuální publikace společnosti ŠKODA AUTO. Přímo v aplikaci lze také zobrazit profily ŠKODA AUTO na sociálních sítích Facebook, Twitter, YouTube a Pinterest. Nejnovější verze aplikace ŠKODA Media Services navíc umí vybrané tiskové zprávy uložit do mobilního zařízení jako offline obsah pro pozdější čtení.

Aplikaci ŠKODA Media

Třetí generace aplikace aplikace ŠKODA Media Services je určena pro operační systémy iOS a Android a nabízí přístup k informacím v českém, anglickém a německém jazyce. K dispozici je zdarma prostřednictvím AppStore a Google Play. Aplikaci ŠKODA Media Services si dosud stáhlo přes 200.000 uživatelů.