Koupit staršího automobilu můžeme provést několika způsoby. Dříve oblíbená koupě na inzerát, koupě v malém bazaru nebo využít služeb prověřeného autobazaru, jakým je například Auto ESA.

Nákup automobilu přes inzerát

Nejrizikovější je nákup ojetého vozu přes inzerát. Pravděpodobnost, že natrefíte na podvodníka, který tímto způsobem prodává kradené auto nebo vůz zatížený leasingem či hypotéčním úvěrem je velmi vysoká. Jakmile se objeví takovéto problémy, pachatele mnohdy nenajde ani policie a vy přijdete nejen o auto, ale i o peníze.

Nákup automobilu v malém bazaru

Nevýhodou malých bazarů je zpravidla velmi zúžená nabídka a nedostatečné technické zázemí. Tito prodejci většinou fungují na bázi komisního prodeje, nepřebírají tedy žádné právní záruky za nabízené vozy. Ani z finančních důvodů nejsou malé bazary schopny poskytovat záruky na původ vozu či záruku vrácení peněz v případě, že byl vůz v minulosti zatížen leasingem, zástavním právem nebo hypotékou. Mnoho aut prodávaných v malých bazarech pochází z dovozu.

Nákup automobilu v autobazaru Auto ESA

Můžete si vybrat z denní nabídky více než 2500 osobních a užitkových vozů, na které Auto ESA poskytuje 100% právní záruku na původ vozu, číslo karoserie a ověřuje skutečný počet najetých kilometrů ve spolupráci se společností Cebia. Tím vzniká i 100% záruka bezpečné koupě (všechny prodávané vozy jsou ve vlastnictví AutoESA) a zároveň jsou všechny vozy důkladně prověřeny při technické kontrole v profesionálním servisu.

Nulová rizika

Oproti malému bazaru zde nenaleznete vozy se zástavním právem, leasingem či půjčkou a ani nejsou blokovány dopravním inspektorátem. V Auto ESA vám garantují výměnu vozu do 7 pracovních dní od prodeje bez udání důvodu. Zkušební jízda je zdarma a každý zájemce o koupi si sám může vůz řídit.

Služby v Auto ESA

Odborný prodejce vám zajistí nejvýhodnější leasing nebo úvěr již od 0% akontace. Auto ESA vám poskytne úvěr i na auto, které neprodává přímo Auto ESA a k tomu získáte navigaci jako bonus. Vyřídí za vás veškeré administrativní úkony spojené s koupí vozu a jeho přihlášením na dopravním inspektorátu (+ STK, emise, trvalý vývoz). Zajistí havarijní pojištění i povinné ručení a to se slevou až 75%.

A na závěr ještě něco navíc

Autobazar Auto ESA má otevřeno každý den i o víkendech a svátcích až do 22 hodin. Pro každého zájemce je připravena nezávazná online rezervace auta, která je samozřejmě zdarma. Prodej autodoplňků ve firemní prodejně je možný i bez podmínky nákupu vozu. K pneumatikám a rádiím zakoupeným u nás poskytuje Auto ESA montáž zdarma.