RelaxMeeting Pardubice (18. – 20. 7. 2014) se nezadržitelně blíží a půjde o jedinou akci u nás, na které můžete oficiálně získat voucher na Prague Car Festival 2014 (30. – 31. 8. 2014). Pražská výstava vstupuje do třetího roku své existence a i letos se n

RelaxMeeting Pardubice

A jak to vlastně bude v Pardubicích vypadat v praxi? Kromě mnoha dalších soutěží a spousty zábavy budou na místě také tři zástupci Prague Car Festivalu, které poznáte podle výrazných rudých triček s logem výstavy. Jejich úkol je naprosto jednoduchý – budou se pozorně dívat kolem sebe a majitele opravdu povedených kousků přímo na místě potěší VIP vstupenkou na Prague Car Festival. Ta zaručuje prostor pro vůz přímo ve výstavní hale a také 2 víkendové vstupenky. Mimochodem, možná právě vy se díky VIP vstupence stanete sousedy kluků z XS Edition, kteří přislíbili účast s desítkou svých vozů. A my jsme velice rádi, že je můžeme poprvé v České republice na naší výstavě přivítat!

Prague Car Festival

Aby toho nebylo málo, dohodli jsme se také na vyhlášení speciálního ocenění TOP 3 – Prague Car Festival, které si odveze trojice nejzajímavějších aut srazu. Už se do Pardubic těšíme a jsme moc zvědaví, kolik z vás se přijede o voucher na Prague Car Festival ucházet.

Více informací o pardubickém srazu naleznete na www.relaxmeeting.cz. A pokud vás zajímají novinky z příprav Prague Car Festivalu, určitě mrkněte na www.praguecarfestival.cz.

Text: Aleš Darebník
Foto: archiv International Prague Car Festival