Firma FOXtoys je společností s téměř dvacetiletou tradicí a nyní uvádí na trh model vozu ŠKODA 130 RS. Milovníci škodovek a rally si mohou od 7.10.2014 zakoupit propracovaný model eReSa v měřítku 1/18 v novém obchodě na Praze 9, K Žižkovu 3.

FOXtoys

Firma Foxtoys je společností s téměř dvacetiletou tradicí, byla založena již roku 1995.  Firma byla prvotně založena jako velkoobchod, od svého vzniku se zabývala dovozem modelů aut pro sběratele a reklamní účely a jejich velkoobchodním prodejem. Později firma přešla i na maloobchodní prodej ve vlastních prodejnách a založila také vlastní internetový obchod. V posledních deseti letech se firma dále zaměřila na vlastní výrobu modelů pod svou vlastní značkou a výroba je realizována v partnerských továrnách v Číně a Macau a ruční výroba limitovaných modelů je realizována také v její pobočce v Čechách.

Firma za svou historii získal celou řadu ocenění, nejvýznamnější jsou pak tituly model roku, které jsou udíleny  jednou ročně na nejdůležitějším veletrhu v oboru Model Hobby. První z nich získala již v roce 1998 za model Porsche 911 GT1. Nejnovějším modelem, který získal cenu Model roku 2012, je pak model vozu Škoda 130 RS v měřítku 1/43, vyráběný s oficiální licencí společnosti Škoda Auto a.s.

Firma Foxtoys je největším dovozcem modelů aut do České republiky a má výhradní zastoupení většiny nejvýznamnějších světových výrobců. V současné době dováží a distribuuje výrobky všech nejvýznamnějších výrobců, kterými jsou například: Mattel – Ferrari Hot Wheels, Auto Art, PMA Minichamps, Spark Model, Norev, IXO Models, Schuco, Pocher, Otto Mobile.

Firma tyto modely dodává také automobilkám a významným firmám jejími partnery je mnoho významných českých i nadnárodních společností. Za všechny je možné vyjmenovat například: Škoda Auto, Tatra Kopřivnice, Scuderia Ferrari, Porsche Interauto, Shell, E-On, Avia Ashok Leyland, Ford Charouz, Saab, Sixt, Jaguar, Land Rover, Sonnax, Citroen, Assa Abloy, Penthouse, Webasto, Autoshow Praha, Lagermax, Čechofracht, Heineken, ACI, Kraftfood.

Pasáži Černá Růže

Firma Foxtoys v současné době provozuje dvě vlastní prodejny a jeden z nejstarších internetových obchodů s modely aut v ČR na adrese www.foxtoys.cz. Větší z prodejen se pak nachází v jedné z nejlukrativnějších částí centra Prahy v ulici Na Příkopě 12, v pasáži Černá Růže.

Nová prodejna – Praha 9

Druhá prodejna je situována do pražských Strašnic, blízko ulice Černokostelecká. Ve stejném objektu měla firma mnoho let také své velkoobchodní sklady a kanceláře. Vzhledem k neustálému rozšiřování firmy a potřebě větších prostor se firma v letošním roce rozhodla přesunout do nových prostor a zde otevřít i zcela novou prodejnu modelů aut.  Sídlo firmy a tuto prodejnu naleznete na adrese K Žižkovu 3, Praha 9, 190 00.

Škoda 130 RS 1/18

U příležitosti uvedení na trh nového modelu Škoda 130 RS v měřítku 1/18 a otevření prodejny v novém sídle firmy si vás dovoluje firma pozvat na představení tohoto modelu spojeného s výstavou historických vozů Škoda, včetně skutečných vozů Škoda 130 RS. V rámci této akce, která se koná od 7.- 9.10.2014 mezi 10:00 – 17:00 hod bude možné navštívit novou prodejnu Foxtoys, nahlédnout do skladových prostor firmy, pokochat se krásnými skutečnými vozy Škoda a zejména bude možné zakoupit některý z několika prvních modelů  Škoda 130 RS 1/18 z předprodukční série! Na zakoupené modely bude návštěvníkům poskytnuta sleva 10% mimo představené modely Škoda 130 RS a vybraný sortiment.