Nová ŠKODA Superb představuje revoluci známého tvarosloví značky. Nová designová skica ukazuje expresivně pojatou limuzínu, kvalitní a plnou vášně. Design je propracovaný, elegantní, dynamický, svébytný, moderní a expresivní.

ŠKODA Superb

Nová vlajková loď značky ŠKODA dostala výrazné tvary studie ‚ŠKODA VisionC’ a nové, dynamicky tvarované proporce. Od přídě až po záď, od velkých kol až po mírně klesající linii střechy, nový Superb oslovuje svou jasnou geometrií, výrazně konturovanými plochami, sošnými tvary, puristickou precizností a elegantně vedenými jednolitými liniemi.

Značka ŠKODA

Svým expresivním exteriérem získává špičkový model značky ŠKODA na atraktivitě a stává se výrazným modelem automobilové střední třídy – působí svalnatým dojmem, je ostře řezaný, suverénní a atraktivnější než kdykoli předtím. Výrazné tvary exteriéru pokračují i uvnitř vozu.

Premiéra v Praze

S novou generací postoupila ŠKODA Superb na horní hranici automobilové střední třídy. Třetí novodobá generace má značce i modelu získat nové skupiny zákazníků. V polovině února bude mít nová ŠKODA Superb svou světovou premiéru v Praze. Na počátku března bude vůz představen na autosalonu v Ženevě. Zahájení prodeje je plánováno na polovinu roku 2015.