Chytří to vědí už dávno! Škoda E-shop přináší komfortní a bezpečné nakupování originálního příslušenství i dárkových předmětů s logem své oblíbené automobilové značky. To vše na jednom místě, z pohodlí domova a v případě přání i s doručením vybraného zbož

ŠKODA E-shop

Do ŠKODA E-shopu se lze snadno dostat na adrese eshop.skoda-auto.cz. Šikovným pomocníkem při každém nákupu je možnost rozdělení produktů dle typu vozu. Při hledání se proto zobrazuje pouze to ŠKODA Originální příslušenství, které lze pro daný model použít. V průběžně aktualizovaném katalogu nakoupíte například autokoberce, střešní nosiče, dětské autosedačky, stylové oblečení nebo miniatury vozů, ale i originální designové dárky. Veškeré příslušenství nabízené ve ŠKODA E-shopu prochází přísnými interními testy, aby splňovalo normy a kvalitativní kritéria značky ŠKODA. S nákupem ŠKODA Originálního příslušenství si tak zároveň pořizujete jistotu bezpečnosti, mechanické odolnosti, bezproblémové kompatibility a dlouhé životnosti veškerého nabízeného zboží. Na ŠKODA E-shopu rozhodně nenarazíte na neschválené zboží bez patřičných homologací, a už vůbec ne na stále rozšířenější falzifikáty, které se na nás hrnou z různých neznačkových e-shopů.

Soutěžní formulář: Mějte pod čepicí se ŠKODA E-shopem!

Objednané zboží je možné uhradit platební kartou, převodem z účtu, on-line platbou, nebo si ho nechat zaslat na dobírku. Pokud je objednávka učiněna před 15. hodinou a platba řádně připsána, případně zákazník zvolil doručení dobírkou, bude zboží expedováno na určenou adresu ještě týž den. Díky široké paletě možností dopravy si tu svou nejvhodnější nalezne každý. Jen při objednávce na ŠKODA E-shopu máte možnost osobního odběru u více než 200 partnerů rozmístěných po celé republice. Budete-li si přát dodávku až domů, žádný problém. Při výběru dopravy prostřednictvím společnosti Geis nebo Českou poštou má zákazník dokonce možnost sledovat stav vyřízení objednávky on-line jak přímo ve ŠKODA E-shopu, tak i na stránkách přepravní společnosti.

Zimní sortiment

Z aktuální nabídky ŠKODA E-shopu rozhodně zaujme zimní sortiment zahrnující sady zimních kol, sněhové řetězy, stírací lišty či střešní box ŠKODA pro bezpečnou přepravu lyží a snowboardů. V zimě se jistě mohou hodit autokoberce či nemrznoucí směsi do ostřikovačů. Do 31. ledna navíc běží akce “Nakupte v minimální výši 1 500 Kč a získejte smetáček na sníh se škrabkou na led zdarma”. Smetáček se škrabkou bude přiřazen ke každé objednávce nad 1 500 Kč automaticky. Nepropásněte tuto časově omezenou prodejní akci. Stejně tak přijdou vhod sněhové řetězy, s nimiž se dostanete bezpečně téměř kamkoliv. Sněhové řetězy ze sortimentu ŠKODA Originálního příslušenství mají všechny předpoklady k tomu, abyste cíle Vaší cesty dosáhli i v extrémních klimatických podmínkách. Originální řetězy jsou vyrobeny z tvrzené ušlechtilé oceli a jejich šikmostopé provedení zaručuje vynikající trakci při rozjezdu i brzdění. Nižší profil článků pak přispívá ke komfortu jízdy. Samozřejmostí je snadná montáž bez nutnosti popojíždění, protože vašemu vozu padnou na míru. Sněhové řetězy prošly náročnými homologačními testy mimo jiné na mechanickou odolnost a zástavbovou kompatibilitu. Dodávají se v praktickém plastovém kufříku, který se snadno uloží do zavazadlového prostoru vozu.

Soutěžní formulář: Mějte pod čepicí se ŠKODA E-shopem!

5 dobrých důvodů, proč nakupovat ve ŠKODA E-shopu:

1. Úplnost a přehlednost
Na jednom místě zde naleznete široký sortiment ŠKODA Originálního příslušenství. Po zadání konkrétního modelu ŠKODA se zobrazí pouze relevantní produkty a kompletní sortiment dárkových předmětů.

2. Kvalita a bezpečnost
U veškerého ŠKODA Originálního příslušenství je garantována 100% kompatibilita s vozy ŠKODA. Klade se důraz na bezpečnost, kvalitu, užitné vlastnosti a aktuální legislativní požadavky.

3. Pravidelné akční nabídky
Každý měsíc je pro zákazníky připravena nabídka akčního zboží za zvýhodněné ceny, někdy lze dokonce získat dárek zdarma.

4. Dárkové předměty
Na ŠKODA E-shopu si můžete pořídit stylové a kvalitní dárkové předměty. Fanoušky rychlých kol by například mohly zaujmout hodinky z kolekce ŠKODA Motorsport.

5. Promyšlená logistika
Díky široké paletě možností dopravy si tu nejvhodnější nalezne každý. Protože má ŠKODA AUTO velmi rozsáhlou síť partnerů, může se ŠKODA E-shop pochlubit vysokým počtem výdejních míst po celé ČR.

Soutěžní formulář: Mějte pod čepicí se ŠKODA E-shopem!

Soutěžní otázky:

1) Z kolika dílů se skládá lopata na sníh?

a) 3
b) 4
c) 5

2) Řetězy na model Yeti (objednací č. 5L0091355A) jsou vyrobeny z:

a) manganem legované ušlechtilé oceli
b) legální ušlechtilé oceli
c) leštěné ušlechtilé oceli

3) Jaký rozměr v palcích má kolo Deimos?

a) 17″
b) 16″
c) 15″

Uzávěrka termínu pro zaslání správných odpovědí je pátek 30. 1. 2015, čas 23:59. Ze správných odpovědí následně bude vybráno 10 výherců, kteří se mohou těšit na hřejivou zimní čepici z kolekce ŠKODA. Odpovědi na soutěžní otázky naleznete na stránkách ŠKODA E-shopu.

Soutěžní formulář: Mějte pod čepicí se ŠKODA E-shopem!