AAA AUTO zvítězilo v soutěži European Business Awards 2014/15 a získalo nejvíce hlasů ve veřejném hlasování v České republice, čímž postoupilo mezi 33 nejlepších společností z celé Evropy

AAA AUTO

AAA AUTO se stalo vítězem České republiky v prestižní soutěži European Business Awards, kterou pořádá RSM International za podpory předních firem, akademiků, médií a politických představitelů z celé Evropy. V České republice tak ve veřejném hlasování suverénně porazilo společnosti, jako jsou například Plzeňský Prazdroj, Seznam, VEBA, UniCredit Bank, SAPELI nebo Microsoft.

V 8. ročníku European Business Awards bylo na začátku přihlášeno více než 24 000 podnikatelských subjektů z 33 evropských zemí a v září loňského roku z nich bylo vybráno 709 společností napříč celou Evropou. V druhém kole soutěže ve veřejném hlasování zvítězilo v České republice AAA AUTO a stalo se jednou z 33 nejlepších společností.

„Jsme velice hrdí, že nám česká veřejnost tak věří a podpořila nás svými hlasy v této velmi uznávané evropské soutěži, která poukazuje na nejdynamičtější společnosti v Evropě. Mám radost, že budeme moci Českou republiku reprezentovat i ve třetím a zároveň posledním kole soutěže, kde se utkáme i s dalšími vítězi z dvaatřiceti evropských států,“ říká generální ředitelka AAA AUTO Karolína Topolová. 

Soutěž se nyní dostala do posledního kola a bylo spuštěno celoevropské hlasování, ve kterém široká veřejnost rozhodne o nejlepší evropské společnosti 2014/2015. Hlasování probíhá na stránkách www.businessawardseurope.com/ a každý tak může podpořit AAA AUTO a zároveň Českou republiku svým hlasem.