Ruční mytí auta je pro většinu z nás nepříjemná a namáhavá práce, a proto vám představíme produkty firmy Eudorex, které usnadní práci, ale jsou i ekologicky šetrné a zanechávají čistý, lesklý vzhled vašeho vozu.

Utěrky a hadry Eudorex

V oblasti autokosmetiky pro vás máme k dispozici řadu utěrek a hadrů Eudorex z polyaktivního vlákna, s jejichž pomocí bude údržba interiéru i karosérie vašeho auta hračkou. Odstraňte běžné i úporné nečistoty jedním tahem a zažívejte pocit čistoty každý den i na cestách.

Test SKODAHOME.cz

K našemu testu jsme použili vůz ŠKODA Octavia combi druhé generace v černé barvě, která je nejvíce náchylná na šmouhy.  Auto bylo standartně ušpiněné provozem na našich silnicích, a proto nás zajímalo, jak bude vypadat po umytí pouze vodou, dále již jen otření a vysušení hadrem VELVEX HIQ Auto.

V ruční myčce jsme vůz ŠKODA Octavia combi pouze omyli vodou bez šamponu a zbavili auto největší špíny. Následovalo omytí mokrým hadříkem VELVEX HIQ Auto a následně s ním vytřeli do sucha. Zde má podobné vlastnosti jako sušení kůží, která je nesrovnatelně dražší, jednoúčelová a s krátkou životností.

Výsledek nás mile překvapil a produkty Eudorex můžeme jen doporučit. Extrémně odolný a mimořádně účinný hadr VELVEX HIQ Auto, vyrobený z polyaktivního vlákna, které dokonale čistí a odstraní i 99% bakterií a nečistot stojí 185,-Kč.

Druhá utěrka SUPER MICRO je určená speciálně na přístrojové desky. Zde stačí utěrku namočit, vyždímat a otřít požadované plochy. Mikrovlákno snadno vyčistí jakýkoliv povrch do hloubky. Zároveň leští a odmašťuje bez poškrábání a zanechávání šmouh a stop. Lze použít s čisticím prostředkem nebo bez, jak za sucha, tak za mokra.

V nabídce najdete i další utěrky. MICRO BULK, která je určena na karoserie z velmi kvalitního mikrovlákna. Vhodná pro nanášení vosku či leštěnky. Leští, nepoškrábe, nepouští chloupky. Dokonale odstraňuje prach i nečistoty.

Tu doplňuje MICRO BLU, zvaný „zázračný“ ultra mikrovláknový hadřík. Vhodné zejména na okna, zrcadla, skla a chrom. Je schopen odstranit veškeré nečistoty a mastnoty jen pouhou vodou bez použití jakéhokoliv přípravku. Mikroskopické vlákna dokáží vstoupit do hloubky povrchů a odstranit veškeré nečistoty. Povrch zanechává lesklý bez jediné šmouhy.

Utěrky a hadry firmy Eudorex si můžete objednat na stránkách http://www.eudorex-produkty.cz/, kde je naleznete buď samostatně, nebo v zajímavých sadách. Uživatelé fóra SKODAHOME.cz zde mají slevu 5% a členové klubu SKODAHOME.cz dokonce 15%.