Ceny klesly u většiny z 8000 automobilé které AAA Auto nabízí. Slevy na jednotlivých vozech dosahují až 60 000 korun.

AAA AUTO – sezónní výprodej

AAA AUTO dnes těsně před hlavní sezónou zahájilo velký výprodej vozů se slevami až 60 000 korun. Cílem je vyprodat zejména „letní“ sezónní vozy kombi a MPV a uvolnit tak kapacity pro „zimní“ auta 4×4 a SUV, jejichž výkup je nyní v plném proudu.
„Máme nyní na skladě necelých osm tisíc vozů. Snížení cen se týká většiny z nich. Nejradikálnější je u cca 3500 vozů kombi a MPV, kterým zároveň končí jejich hlavní prodejní sezóna. Průměrné snížení ceny je zde o 20 %,“ uvedla generální ředitelka AAA AUTO Karolína Topolová.

Offroad centrum

Současný výprodej v AAA AUTO potrvá do vyprodání zlevněných vozů. „Zlevněná auta jsou jasně označena na našich webových stránkách, kde je lze přehledně zobrazit,“ dodala. AAA AUTO si prostřednictvím výprodeje uvolňuje kapacity autocenter pro hlavní sezónu, která začíná v průběhu září. „Potřebujeme na našich 21 pobočkách v České republice zvýšit počet vozů, typických pro podzimní a zimní sezónu, jako jsou vozy SUV a 4×4,“ dodala Karolína Topolová. V Praze na své hlavní pobočce v Dolních Chabrech AAA AUTO pro tyto vozy nedávno uvedlo do provozu speciální Offroad centrum s kapacitou 200 automobilů, dalších několik desítek offroadových a SUV vozů vyšších tříd je nadále k dispozici v sekci luxusních aut na hlavní prodejní ploše.

Škoda Fabia Hatchback

Díky snížení cen je nyní v AAA AUTO možné koupit např. VW Passat Combi 1.6 TDI z roku 2010 se slevou 45 000 korun, Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi z roku 2009 rovněž se slevou 45 000 korun, Ford C-Max 1.6 TDCi z roku 2010 se slevou 55 000 korun nebo Škoda Fabia Hatchback 1.2 z roku 2011 se slevou 35 000 korun. „Předpokládáme, že tyto nejlikvidnější vozy budou vyprodané zhruba během dvou týdnů,“ doplnila Topolová.