Největší strojírenská firma v zemi spojila síly s největší oborovou výstavou ve střední Evropě. Průmysl 4.0 jedním z klíčových témat strojírenského veletrhu. 15 vozů ŠKODA ve službách organizátorů letošního ročníku veletrhu.

Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně

ŠKODA AUTO se příští pondělí představí na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně. Ve službách organizátorů letošního ročníku bude celkem 15 vozů značky ŠKODA, coby oficiální automobily veletrhu. Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně je nejvýznamnější průmyslovou výstavou ve střední Evropě. Letos se jej účastní přes 1500 vystavovatelů a jednotlivé expozice shlédne na 80 000 návštěvníků.

ŠKODA AUTO Česká republika

„Česká strojírenská jednička a největší výstava svého druhu patří k sobě,“ říká Luboš Vlček, šéf prodejní organizace ŠKODA AUTO Česká republika. „Jsme rádi, že můžeme náš technologický potenciál prezentovat před špičkami strojírenského oboru. ŠKODA AUTO je sice mezinárodní firma spadající pod křídla globálního koncernu, ale své hlavní výrobní závody má v České republice, která se může pochlubit dlouholetou průmyslovou tradicí a vysokou technickou kompetencí. Pro společnost ŠKODA AUTO, největší strojírenskou firmu v ČR se 120letou historií, je mimořádnou příležitostí prezentovat se na tomto důležitém veletrhu,“ dodává Luboš Vlček.

Mezinárodní strojírenský veletrh 2015 se na brněnském výstavišti uskuteční od 14. do 18. září. Hlavním tématem bude „Průmysl 4.0“ a průmyslová automatizace, propojení výroby s digitálním světem. Na výstavě se představí nejvýznamnější hráči v oboru měřicí, řídicí, automatizační a regulační techniky. Návštěvníci se rekrutují převážně z řad odborníků. Přes 70 procent z nich ovlivňuje rozhodování o investicích, třetina patří k vrcholovému managementu.

Účastníci odborných konferencí, seminářů a workshopů na aktuální technická, obchodní a ekonomická témata budou moci využít vozů ŠKODA, které mají statut Oficiálního vozu 57. ročníku Mezinárodního strojírenského veletrhu. Ve službách pořadatelů bude k dispozici devět vozů ŠKODA Superb a šest vozů ŠKODA Octavia G-TEC s pohonem na stlačený zemní plyn (CNG). K dispozici bude také nová ŠKODA Superb Combi, která mezinárodní výstavní premiéru absolvuje 15. září na autosalonu IAA ve Frankfurtu nad Mohanem a 19. září se začne oficiálně prodávat v České republice.