Best of Styling Hracholusky je jedním ze srazů, kam se rádi vracíme. Travnatý kemp na břehu přehrady Hracholusky, pár kilometrů za Plzní, a na něm naleštěná, nízko položená upravená auta mají své osobité kouzlo.

XII. Sraz Best of Styling Hracholusky

Po pár vynechaných tuningových srazech jsme v polovině září opět nabrali kurz západ a přijeli navštívit jíž XII. Sraz Best of Styling Hracholusky.

Opravená příjezdová cesta byla na úvod milým překvapením. Po umytí a naaranžování vozu jsme již netrpělivě vyčkávali na porotce, kteří měli za úkol vybrat ta nejlepší auta srazu na pohárová umístění. I zde organizátoři upřednostňují pořadí Top 10 – Top 5 a Best of Best Decent / Extreme tuning před klasickým pořadím 1,2,3 v několika různých scénách.

Nechyběly ani doplňkové kategorie jako nejlepší motorový prostor, kola, interiér, audio zástavba a zástavba komponentů vzduchového podvozku v kufru. Nás nejvíce zajímalo ocenění Best Show za nejlepší aranžmá vozu. Na jednu stranu je škoda, že jsme jej nemohli prezentovat na prázdninovém Prague Car Festivalu, jelikož v hale, kde jsme měli umístěné auto byla tma. Na druhou stranu byla radost prezentovat aranžmá s vlastnoručně malovanými obrazy Gulf Porsche 917, Steevem McQueenem z filmu LeMans a nedokončeným obrazem Ayrtona Senny v mistrovském McLarenu na prosluněném břehu přehrady.

V odpoledních hodinách přišlo na řadu vyhlášení výsledků a přední poháru. S námi domů pak cestovaly poháry Top 5 a Best Show. Za nás můžeme srazy v Kempu Keramika jednoznačně doporučit.

Velká fotogalerie XII. Sraz Best of Styling Hracholusky

Text a foto: Fíla