Mediální skupina ŠKODA.NEVĚDĚT… do které patří portály SKODAHOME.cz, SKODAKLASIK.cz a VW-SCENE.cz spolupracující se SKODAMOTOR.cz letos pořádaly 21.sraz SKODAHOME.cz již desátým rokem v pražském TrioCampu Dolní Chabry.

Dolní Chabry

Obec Dolní Chabry leží na severním okraji Prahy a je zde malebný románský kostel Stětí sv. Jana Křtitele.  Po stavební stránce jde o jednoduchou obdélníkovou stavbu s půlkruhovou apsidou na východě. Líce stěn kostela byly postaveny klasickou románskou technikou z pečlivě opracovaných opukových kvádříků kladených do pravidelných řad.

ŠKODA.NEVĚDĚT…

Letos je to již 15 let, co byly spuštěny stránky SKODA Fabia Club, které přerostly v mediální skupinu ŠKODA.NEVĚDĚT… ,do které patří portály SKODAHOME.cz, SKODAKLASIK.cz a VW-SCENE.cz. To ale nebylo první letošní výročí. Zároveň jsme si připomněli 10let srazů SKODAHOME.cz pořádaných v Dolních Chabrech. Do třetice je to 5 let, co účastníci soutěží o putovní pohár SKODAMOTOR.cz

21.sraz SKODAHOME.cz

Letošní podzimní setkání začalo již třetí desítku srazů pořádaných pod hlavičkou SKODAHOME.cz. Po propršených 14ti dnech přišla slunná sobota a účastníky neodradila ani dopolední mlha.  Chvílemi byla na bráně docela tlačenice, a za vše mluví 150 aut v campu, z toho na dvě desítky z nedalekého Německa.

Pro účastníky byly připraveny pamětní ocenění. 10 let srazů v Dolních Chabrech, připomněla turistická známka románského kostela Stětí sv. Jana Křtitele. 15 let od založení SKODAHOME.cz., v té době Škoda Fabia Club připomněl pamětní list.

ŠKODATOUR 2015

Letos se jel již pátý ročník malé orientační soutěže ŠKODATOUR 2015. Opět byly pro soutěžící připraveny zajímavé úkoly, které nejlépe zvládla posádka kde za volantem vozu VW Golf Cabrio z roku 1983 seděl Miroslav Dočekal. Za ním skončil Jiří Mendl s vozem ŠKODA 1050 AS z roku 1979 (1050 není chyba, ale verze pro Francii). Bronzovou medaili si odvezl Karel a Václav Novotný na eMBéčku z roku 1965.

22.sraz SKODAHOME.cz

Již nyní začínáme pracovat na srazech 2016 a hledáme datum jarního srazu, který bude opět v tradičním TrioCampu Dolní Chabry.

Závěrem bychom ještě chtěli poděkovat všem partnerů a hlavně účastníkům, kteří na sraz přijeli.

Velká fotogalerie 21.sraz SKODAHOME.cz

 

Partneři srazu

AAA Auto a Mototechna, Auto Kelly, Millers Olis, OB Autodíly.cz, IPAK Tonery, SKODAMOTOR.cz, ŠKODA Auto, FOXtoys, ABREX, Grada, LEGENDY, Ifaster.cz, SKODAKLASIK.cz, VW-scene.cz, Europ Assistance s.r.o. zaspas.cz