Nejen dříve narození dobře znají Mototechnu, ale do podvědomí současné generace se nyní navrací s prodejem zánovních vozů.

SKODAHOME.cz

Mediální skupina …ŠKODA.NEVĚDĚT se rozhodla obnovit svůj vozový park a začalo vybírání, jaký nový vůz zvolit. Bylo jasné, že se bude kupovat vůz s okřídleným šípem ve znaku. Volba padla na loňskou novinku ŠKODA Fabia Combi.

AAA Auto

O výkup starého vozu ŠKODA Fabia Combi z roku 2003 se postaral náš největší autobazar AAA Auto. Jednání bylo rychlé a korektní. Ač cena byla menší, než jsme očekávali, odpovídala nedostatkům, které se budou muset před dalším prodejem odstranit.

Mototechna

Auto jsme chtěli okamžitě, a tak jsme začali vybírat jak u prodejců, tak i v Mototechně již z hotových vozů. Nejvíce nás zaujali tři trojkové Fabie v Combi, které na svých webových stránkách nabízela právě Mototechna.

Po příjezdu do Mototechny jsme při prohlídce nabízených vozů objevili ještě jeden, a dá se říci, bylo rozhodnuto. V řadě stála bílá ŠKODA Fabia Combi Monte Carlo. I motorizace nám vyhovovala a tak došlo na dotaz u prodejce.

Ač jsme o voze začali jednat v odpoledních hodinách, již večer stála nová Fabia v naší garáži. Jednání bylo opět rychlé a věcné. Prodejce nám ještě zajistil pomoc s přepsáním vozu a slíbil dodat ještě v ceně i zimní pneumatiky.

… závěrem.

Závěrem můžeme všem našim čtenářům doporučit koupi zánovního vozu v Mototechně a dát zavzpomínat vašim otcům, dědům, jak oni nakupovali auta.