• Nová Fabia Combi nabízí dostatek místa
  • Denní i noční nebe nad hlavou
  • Simply Clever – maličkosti které vás potěší
  • Řada nových výkonných a zároveň úsporných agregátů
  • Technologie promění vozy Fabia ve smartphone na čtyřech kolech.
  • V otázce bezpečnosti nedělají vozy Fabia žádné kompromisy.

Černá je sexy

„Černá je sexy”, to je hlavní motto řady Monte Carlo. Působivý design této speciální řady sportovních modelů ŠKODA je zdůrazněn černými prvky, jako je přední maska, kola z lehké slitiny a zpětná zrcátka.

Od tenisek až po polobotky

Černé doplňky, jako jsou přední spoiler, zadní difuzor a kola z lehké slitiny, dávají modelu Fabia Combi Monte Carlo osobitý styl a dynamiku. ŠKODA Originální příslušenství nabízí výběr mezi dalšími designy kol a řadu jiných praktických doplňků.skoda-fabia-combi-monte-carlo-12

Udělejte si pohodlí a užijte si

Interiér je se svými sportovními sedadly, pedály z nerezové oceli a karbonovým vzorem dekorativní lišty na přístrojové desce navržen dle zvyklostí nadšenců do motorsportu. Exkluzivní je pro Monte Carlo barevné čalounění sedadel.

Užijte si oblohu nad hlavou

Kdekoliv jinde by to působilo jako klišé, ale pro model Fabia Monte Carlo a Fabia Combi Monte Carlo to je skutečnost. Interiér vyzařuje kvalitu a preciznost v každém detailu. Velkým panoramatickým střešním oknem proniká do interiéru množství světla.skoda-fabia-combi-monte-carlo-50

Radost z jízdy

Agilní jízdní vlastnosti nejsou tím jediným, co dělá cestování vozem Fabia Combi Monte Carlo zábavným a příjemným. Kdykoliv vám dá na výběr, jestli ho chcete proměnit v expediční základnu, hudební klub nebo v komunikační centrum. Nebo všechno dohromady?

Přidejte se do klubu

Rodina ŠKODA Monte Carlo je jako uzavřený klub se striktními požadavky na členství. Zatím se do něj mohli dostat jen městské štiky a styloví dobrodruzi. S vozem Fabia Combi Monte Carlo se připravte na velkou zábavu v malém provedení!