Společnost DEFEND CZECH REPUBLIC s.r.o. představila další novinku z řady doplňkových produktů – DEFEND VIN.PRO.TEC -, která přispívá ke snížení rizika odcizení vozu a doplňuje rodinu produktů a služeb společnosti Defend. Jde o trvalé vyleptání VIN kódu na skla vozidla, který jednoznačně identifikuje vůz. Společnost tak naplňuje své krédo – chránit vozidlo klienta proti krádeži nebo nehodě komplexněji – před i po případné ztrátě.

DEFEND VIN.PRO.TEC

DEFEND VIN.PRO.TEC je bezpečnostní leptání VIN kódu na autoskla technologií DEFEND GLASS MARKING SYSTÉM. VIN kód jako jednoznačný identifikátor motorových vozidel je trvale umístěn na obtížně dostupných místech vozu, především v průhledu předního okna. Vyleptání VIN kódu na všechna okna vozu je tak dalším ochranným prvkem snižující riziko krádeže vozu.DEFEND-Samolepka na okne

Vyleptáním VIN kódu se vozidlo stává pro zloděje neprodejným na náhradní díly. Samotným vyleptáním získá zákazník slevy na pojistném a samotná samolepka potenciálního zloděje odradí od páchání trestné činnosti. Podle průzkumů leptání VIN kódu snižuje pravděpodobnost ukradení vozidla o více než 74 %.

Součástí instalace VIN kódu je rovněž rozšířená finanční služba DEFEND GARANCE 3000 Kč. Po online registraci do 10 dnů od data aplikace VIN kódu na autoskla DEFEND VIN.PRO.TEC získá zákazník zdarma rozšířenou Defend Garancí 3.000 Kč na jeden rok. V případě krádeže vozu s vyleptanými VIN kódy tak zákazník získá zpět částku 3 000 Kč.DEFEND-samolepka na okno

„S novým produktem VIN.PRO.TEC uzavíráme pomyslný čtverec v naší komplexní nabídce produktů a služeb – zabezpečení – ochrana – bezpečnost – garance. Vozidlo klienta tak umíme chránit proti krádeži nebo nehodě před i po případné ztrátě“, řekl Ing. Pavel Vojtek, generální ředitel společnosti DEFEND GROUP.

V portfoliu produktů společnosti DEFEND AUTOMOTIVE GROUP se v současnosti nachází tradiční mechanický zámek řadicí páky DEFEND LOCK, elektromechanický zámek řazení DEFEND MATIC, bezpečnostní kryt motoru DEFEND SKIDPLATE, parkovací asistent DEFEND PARKCONTROL, značení skel DEFEND VIN.PRO.TEC a garance kompenzace DEFEND GARANCE 10.000 Kč a DEFEND GARANCE 3 000 Kč.

Již nyní Vám můžeme slíbit, že tento nový produkt DEFEND VIN.PRO.TEC pro vás vyzkoušíme a podrobně se k němu vrátíme v sekci “GARÁŽ”. Zároveň již nyní připravujeme článek o dalším produktu, kterým je DEFEND LOCK a i s ním vás seznámíme v sekci “GARÁŽ”.

O skupině DEFEND GROUP :

Kořeny skupiny DEFEND GROUP sahají až do roku 1994. Během svého dosavadního působení si vybudovala vedoucí postavení v oblasti zabezpečení vozidel v České republice a svou pozici posiluje také v dalších zemích, především pak ve střední a východní Evropě. Je zaměřena na výzkum, vývoj, výrobu a distribuci zabezpečovacích systémů a ochranu automobilů pod silnou značkou DEFEND a inovativní pojistná řešení pro automobilový průmysl také pod značkou DEFEND. Produkty jsou distribuovány prostřednictvím více než 600 prodejců nových a ojetých automobilů, pojistných makléřů a autorizovaných zástupců.DEFEND-DAG-logo-web

Pro skupinu DEFEND GROUP se stal přelomovým rok 2012, kdy se rozhodla rozdělit své aktivity podle působnosti a produktového portfolia na dva základní směry, DEFEND AUTOMOTIVE GROUP a nově vzniklou divizi DEFEND INSURANCE GROUP.
*    DEFEND AUTOMOTIVE GROUP (DAG) s více než dvacetiletou zkušeností pokračuje ve stěžejní oblasti vývoje, výroby a distribuce portfolia hmotných produktů značky DEFEND pro automobily v oblasti zabezpečení proti krádeži, bezpečnosti provozu, komfortu užívaní vozidel či monitorování jejich polohy a ekonomiky provozu.
*    DEFEND INSURANCE GROUP (DIG) převzala stávající pojistné produkty a dále na trh uvedla nové široké portfolio speciálních automobilových pojištění typu GAP a prodloužená záruka pro nové a ojeté automobily. Hlavním partnerem společnosti je syndikát 5820 pojistného trhu Lloyd’s of London.
*    DEFEND SOLUTIONS GROUP (DSG) nově vzniklá společnost Defend Solutions s.r.o. se v roce 2015 stala výhradním distributorem VPS systému na ochranu vozidla. Hlavním partnerem společnosti je GardX.

O společnosti DEFEND CZECH REPUBLIC s.r.o.:

Společnost DEFEND CZECH REPUBLIC  s.r.o., je součástí skupiny DEFEND AUTOMOTIVE GROUP, která pokračuje ve stěžejním směru společností celé skupiny DEFEND GROUP. Má za sebou více jak 20 let zkušeností v oblasti vývoje, výroby a distribuce portfolia hmotných produktů značky DEFEND pro automobily v oblasti zabezpečení proti krádeži, bezpečnosti provozu, komfortu užívaní vozidel či monitorování jejich polohy a ekonomiky provozu.DEFEND-subline