Zabezpečení automobilu se skládá z několika druhů na sobě nezávislých ochran, které buď přímo mechanicky (DEFEND LOCK), nebo psychologicky (DEFEND VIN.PRO.TEC) brání nenechavcům odcizit vozidlo a doplňují ochrany nepřímé, jakými je např. pojištění.

Zámek řadicí páky DEFEND LOCK

DEFEND LOCK je osvědčené mechanické zabezpečení řadicí páky, které tvoří základní ochranu automobilu. Tento zámek se vyznačuje snadnou obsluhou, protože ho můžete zamykat bez použití klíče. Zámky řazení DEFEND LOCK mají vysokou účinnost a jsou cenově dostupné. Použít je lze pro vozy s manuální i automatickou převodovkou.DEFEND LOCK-07

Jde o kvalitní produkt, který charakterizuje masivní kovový mechanismus pevně spojený s karosérií vozu. Má unikátní zámkovou vložku patentově chráněnou s oboustranným klíčem a vlastním DEFEND LOCK profilem. Zámek je vhodně a výrazně umístěn v interiéru vozu, čímž vzniká snadná vizuální kontrola stavu zamčeno a je viditelný zvenčí pro potencionálního zloděje, kterého zpravidla odradí.

Montáž zámku řadicí páky

Montáž není složitá a sada pro konkrétní vozidlo obsahuje všechny potřebné díly, ale přeci jen je lepší namontování svěřit odbornému servisu, který má s tím kterým vozem zkušenost. Velmi choulostivou částí montáže je demontáž plastových dílů interiéru vozu, kde se musí pracovat velmi opatrně, aby nedošlo k jejich poškození a šly opětovně namontovat.

Samotná montáž již není zase tak složitá, ale musíte dbát na správné usazení celého zámku, aby šlo správně řadit a na druhou stranu, aby šel zámek dobře zamykat. Nyní pořádně utáhneme trhací matky až k samotnému utržení.

Před opětovnou montáží plastových krytů tunelu, ještě vyvrtáme – vyřízneme otvor pro zámek. Pokud jsme precizně pracovali, výsledný vizuální efekt je pouze ve viditelnosti odemčeného zámku, na který nasadíte ještě gumovou krytku.

Defend Garance

Další předností zámku řadicí páky DEFEND LOCK je Defend Garance. V případě krádeže vašeho vozu vám firma Defend vyplatí kompenzaci 10.000 Kč. Tato částka Vám pomůže eliminovat finanční ztrátu tím, že Vám pokryje vynaložené náklady na pořízení zabezpečovacího zařízení Defend Lock.

Zároveň pokud dodržujete předepsané záruční kontroly, prodlužuje se záruční doba na 5 let.

Související články:

DEFEND VIN.PRO.TEC – produkt, který opět snižuje riziko krádeže vozidla

 

 

DEFEND-DAG-logo-web