Velmi oblíbeným srazem na začátku každé sezóny je TUNING EXTREME SHOW na letišti Dlouhá Lhota nedaleko Příbrami. Na programu kromě oblíbených sprintů bylo i druhé kolo TOTAL DIP TUNING BATTLE.

TUNING EXTREME SHOW XXIII

Stálicí mezi tuningovými srazy je TUNING EXTREME SHOW na letišti Dlouhá Lhota nedaleko Příbrami. Velkou loterií je zde vždy počasí. I letošní začátek roku nepřišel o déšť, který odstartoval sobotní den.tuning-pribram-201621

TOTAL DIP TUNING BATTLE

Soutěž Total Dip Tuning Battle je soutěž krásy aut a je zaměřena na jejich stylingové a tuningové úpravy. Cílem soutěže je najít a ocenit ty nejlepší tuningové auta. Total Dip Tuning Battle je vždy zárukou špičkových tuningových aut, která mezi sebou soutěží v  různých kategoriích. Atraktivnost soutěže dodávají krásné hostesky a představování aut na těch nejlepších plochách. Soutěž je ukončena velkým finále na Autosalonu v Nitře.

Cestu na příbramský tuningový sraz provázelo deštivé počasí, takže účastníci soutěžící v TOTAL DIP TUNING BATTLE museli svá auta pořádně umýt. Pro letošní rok byly vypsány tři scény AMATER, PROFI a CHAMPION. Zároveň je v DRAFT 5 vybráno pět vozů, které postupují přímo do finále.

Tuningová scéna již delší dobu stagnuje a novinek se objevuje poskromnu. Ani letos v Příbrami se mezi soutěžícími neobjevila žádná novinka, ale přeci jen některá auta jejich majitelé ještě dodělávají. Jeden z mála aut, která nás přenesla do dob minulých, byla bývalá Šmoulova Fabia. Ale i zde je vidět, že nejlepší léta má již za sebou a potřebovala by trochu živé vody.tuning-pribram-201654

Výsledky druhého kola TOTAL DIP TUNING BATTLE naleznete na stránkách pořadatele http://totaldiptuningbattle.cz/ a třetí kolo je na programu 23.4.2016 Tuning Motor Párty VYŠKOV.