Většina lidí ve svém automobilu tráví mnoho času a převáží různé, ne vždy čisté věci. Pro ně výrobce ŠKODA Auto připravila mnoho produktů „Simply Clever“ , které zakoupíte v e-shopu OB autodíly.

ŠKODA Octavia III

Ve výbavě nové generace modelu Octavia lze nalézt prvky, které byly ještě nedávno pouze výsadou vozů vyšších tříd. Některé z nich zažívají svou premiéru v modelové řadě Octavia, jiné jsou ve voze značky ŠKODA použity vůbec poprvé. Nasazení nových technologií přitom není samoúčelné. V každém jednotlivém případě se jedná o výbavu s reálným přínosem pro bezpečnost, nebo komfort cestování. Současně ale existuje ještě řada doplňků, které vám zpříjemní cestování, nebo ochrání vozidlo.

Protisluneční clony

Zajímavým doplňkem jsou protislunečné clony, které se hodně podobají roletkám ve vozech vyšší třídy. Na první pohled dodají vašemu vozu originální vzhled a zvyšují estetickou hodnotu. Clony jsou šité přesně na míru a vyznačují se rychlou montáží, která nepřesáhne čtvrthodinu. Ochraňují interiér před slunečními paprsky, zabraňují blednutí a popraskání interiéru. Chrání vás i při otevřených oknech a zabraňuje vniknutí hmyzu do interiéru vozidla. Celá sada se skládá ze tří kusů a lze ji zakoupit v e-shopu OB autodíly.

Odpadkový koš

Lidé v automobilu tráví mnoho času a jsou situace, kam například s papírovým kapesníkem, sáčkem od rohlíků či dalšími drobnými odpadky. Zajímavým řešením je odpadkový koš do dveří se sáčkem 20×30 cm. Koš se nacvakne do výplně dveří a můžete vyrazit na delší cestu.

Gumová podlaha zavazadlového prostoru

Dnes vám do třetice představíme gumovou podlahu do zavazadlového prostoru, která ochrání vaši polstrovanou podlahu. Zároveň zamezuje posunu věcí, které převážíte. Ideálním doplňkem je síťový program, který jsme vám představili v minulém článku.

Veškeré tato chytrá řešení a nejen ta, naleznete v e-shopu OB autodíly, kde si je můžete objednat a členové SKODAHOME klubu dostanou navíc i příjemnou slevu.skoda-octavia-doplnky-40

Související články: