› Monte Carlo Roadshow 2016 na dvou desítkách míst v České republice
› Soutěže o vozy Fabia Monte Carlo, Citigo Monte Carlo, zájezd pro dvě osoby do Monte Carla a mnoho dalších cen
› Testovací jízdy, bohatý doprovodný program pro celou rodinu, autogramiády předních sportovců
› Roadshow s modely ŠKODA v provedení Monte Carlo bude zahájena již tento víkend v Uherském Hradišti

Monte Carlo Roadshow 2016

ŠKODA AUTO Česká republika zahajuje Monte Carlo Roadshow 2016. Na dvou desítkách akcí po území celé České republiky jsou pro zájemce připraveny testovací jízdy se všemi dostupnými modely Monte Carlo, pestrý doprovodný program a soutěže o atraktivní ceny
Skoda-Fabia-MC-cervena-bila-10
„Monte Carlo Roadshow 2016 je pro nás i naše prodejní partnery skvělou příležitostí setkat se s našimi zákazníky osobně, užít si společně mnoho zážitků a seznámit je s kvalitami modelů Monte Carlo i dalšími novinkami značky ŠKODA,“ říká Michal Pres, vedoucí marketingu ŠKODA AUTO Česká republika.

Atraktivní sportovně laděné modely Monte Carlo se vydávají na turné po všech regionech České republiky. Monte Carlo Roadshow 2016 bude probíhat od 30. 4. do 2. 7. 2016. Součástí každé zastávky Roadshow je mimo testovacích jízd modely s Citigo, Fabia a Fabia Combi, Rapid, Rapid Spaceback a Yeti také atraktivní a stylový doprovodný program pro celou rodinu.

Hostesky na gyroboardech seznámí děti i dospělé například s Monte Carlo Instaprint – unikátní tiskárnou instagramových fotek, která do 20 vteřin od odeslání fotografie z akce s hashtagem #MonteCarloRoadshow vytiskne fotografii v polaroidovém formátu. Návštěvníci mohou soutěžit o ceny na závodním okruhu ovládaném tabletem, manuálně zruční pak vyzkoušet roli mechaniků týmu ŠKODA Motorsport v soutěži výměny kol na maketě soutěžního speciálu Fabia R5 na čas. O ceny lze soutěžit i na kole štěstí, děti navzájem poměří síly ve skládání tematických puzzle, vyzkouší omyvatelné Airbrush Tatoo ve stylu Monte Carlo nebo grafický tuning. Z doprovodných aktivit jsou dále připraveny například exhibice profesionálů v disciplínách BMX Bike trial či Freestyle ropeskipping. Návštěvníci Roadshow se mohou dále těšit na autogramiády členů českého olympijského týmu i jezdců týmu ŠKODA Motorsport, možnost nákupu tematických Monte Carlo produktů a Originálního příslušenství ve ŠKODA Boutique i ze ŠKODA E-shopu. Oblíbenou součástí programu jsou i prezentace Výzkumu dopravní bezpečnosti a vozů v řezech.Skoda-Fabia-MC-cervena-bila-31

Dva největší šťastlivci mezi návštěvníky Roadshow vyhrají do osobního vlastnictví nové vozy Citigo Monte Carlo a Fabia Monte Carlo s pětiletou zárukou v rámci paketu Mobilita PLUS, službou Předplacený servis na pět let a pojištěním od ŠKODA Financial Services. Další pak luxusní zájezd pro dva přímo do Monte Carla v Monaku.

Další informace a i kompletní program zastávek Monte Carlo Roadshow jsou k dispozici na webu http://www.montecarloroadshow.cz/ a na sociálních sítích pod hashtagem #MonteCarloRoadshow.