Autokemp Konopáč u Heřmanova městce má každý příznivec tuningu spojený s podzimem, srazy Relax Meeting a hojnou účastí návštěvníků. Tentokrát se zde v první polovině června konal sraz IV. Autosport & Tuning Show + Letící šíp II spojený s 10. kolem soutěže Total Dip Tuning Battle 2016.

Relax Meeting…Tuning-hermanak-2016-008

Nevíme, zdali v tom hrálo roli počasí, souběžně běžící akce Legendy, upadající zájem o tuning nebo jen to, že se nejednalo o pravý Relax Meeting… Překvapením pro nás bylo, že jindy plný kemp k prasknutí tentokrát nabízel spoustu volného místa pro parkování účastníků. Nicméně i přes tento fakt návštěva srazu stála za to, především díky kouzelnému prostředí kempu a i partě  lidí, kteří se kolem srazů a tuningu stále točí.

Total Dip Tuning Battle

Program soutěž Total Dip Tuning Battle se tradičně nesl v prvotní registraci účastníků, následném představení poroty a hodnocení soutěžních aut. Během dne také probíhalo představování aut na plachtě, měření celkově nejnižšího vozu a měření audia. V odpoledních hodinách bylo vyhlášeno Best 5 v kategoriích Amater, Profi a Champion scene, vyhlášena čtveřice Draft s automatickým postupem na finále do Nitry a předání doplňkových ocenění Autosportu pro vozy Škoda.Tuning-hermanak-2016-003

Velká fotogalerie IV. Autosport & Tuning Show

Text a foto: Filip Taubner