V průběhu roku jste mohli zaregistrovat vstup významného britského výrobce autokosmetiky Auto Finesse na český trh. O distribuci se zdárně stará královéhradecká společnost CarMedia PRO s.r.o. – carmedia.cz , která prezentovala produkty na mnoha akcích v ČR, včetně jedné z největších – Prague Car Festival.

Auto Finesse

Auto Finesse bylo založeno, aby byla péče o automobil posunuta na novou úroveň. Nabízí prvotřídní produkty, které vychází z pochopení potřeb uživatelů, kteří kladou důraz na funkčnost a zároveň šetrnost. Cílem je uspokojit naprosto každého, od nadšence po profesionála.autofinesse-09_iron_out

Londýn 1999

V roce 1999 byla započata cesta péče o automobily s vášní pro absolutní čistotu a lesk.  Díky této vášni Auto Finesse nejprve vyrostlo v nejznámější společnost v Londýně, která nabízela ty nejintenzivnější a nejhlubší výsledky ve své době. V roce 2010 začala cesta vlastní produkce, vycházející z 15 let zkušeností.

To je to, co do dneška dává Auto Finesse patřičnou výhodu a náskok oproti konkurenci. Profesionální detaileři Auto Finesse používali produkty den co den, v různých podmínkách a na řadě vozidel nových, či klasických po mnoho let. Právě proto veškeré produkty disponují nadhledem a  pochopením, co dělá kvalitní produkt kvalitním.  Auto Finesse nabízí nejlepší produkty za konkurenceschopné ceny, vše zabalené v atraktivním obalu. Vždy je dodržen étos třech hlavních kritérií – použitelnost, účinnost a kvalita.

V dnešní době Auto Finesse nabízí ty nejlepší výrobky na trhu, ale také poradenství a kvalitní zákaznickou podporu. Spolupracuje s významnými distributory mimo jiné v Belgii, Německu, Norsku, Rakousku, Švédsku, USA, Jižní Africe, Korey, Číně, Thajsku a nyní i v České republice.

Auto Finesse odhodlání je podporovat ať už nadšence či profesionála. To je důvod, proč nás, krom pro dnešek typický internetový prodej, najdete i na auto výstavách či motoristických akcích.autofinesse-06