Nemusíš být ani automobilový závodník, ani tuningový maniak. Snad každý chlap je hrdý na svůj auťák. A jestli Vám přijde příliš obyčejný, pomůžeme Vám ho jednoduše vylepšit. Důvodů může být hned několik.

Od klepajícího se volantu k luxusnímu auťáku

Klepe se Ti volant tak, že Ti vyskákaly ze zubů všechny plomby a stávající disky už nevyváží ani tříkilová podkova závaží? Je čas popřemýšlet o výměně za nová kola. Víme, kde je seženete skutečně levně, nová kola zde nestojí majlant a navíc nadělají i spoustu parády. Nevěřil bys, jak mohou vypadat alu kola i na starších modelech aut a na kolik změní celkový pohled na vůz. Z ošklivého káčátka budeš mít obratem krásnou princeznu nebo z fekál vozu vládní limuzínu. Dobré, ne?

Dvě sady kol na léto i zimu

Koukněme se ale i na praktickou stránku věci. Tebe snad baví neustále přezouvat letní pneumatiky za zimní a zpátky? Platit horentní sumy za přezutí a čekat fronty v předražených servisech? Asi ne. Navíc mít dvě sady alu kol pro zimní i letní sezónu je nejen praktické, ale také potěšující. Při každé výměně, kterou si jednoduše uděláš sám v klidu a zadarmo. Pokud tedy nemáš dvě identické sady litých kol. Je to jako když si ženská vezme jinou sukénku a halenku s větším výstřihem. Auto najednou jako by omládlo.

Alu kola jako bič na všechny závistivce

Uděl protiúder všem posměváčkům a závistivcům a udělej ze svého auta kosmickou raketu, která se jen tak nevidí. To, že kola dělají auto, je tak známá věc jako, že nebe je modrý a voda mokrá. A proč by zrovna Tvoje auto mělo vypadat jako všechny ostatní plečky na parkovišti? Jen ať všem spadne brada a otáčí se s vytrčeným ukazováčkem na Tvou káru.

Pocit, který stojí za to

Spočítej všechny krámy a zbytečnosti, které jsi koupil za poslední dobu. Nová kola Tě nebudou stát ani zlomek. A báječný pocit pokaždé, když hrdě půjdeš ke svému autu, které bude na nových discích vypadat 100% perfektně, se prostě nedá ničím nahradit. Nakonec, přesvěč se sám.